Namu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun näin tämän karvapalleron ensimmäistä kertaa, jäin vain paikalleni seisomaan ja katsomaan… Siellä pieni pörröpäinen pentunen vilisteli suurten vahtikoirien jalkojen välissä uskomattoman ketterästi ja tottuneesti. Se oli sojottavan, hassun hapsuisen turkkinsa ja killittävien pyöreiden silmiensä kanssa suloisempi kuin yksikään pehmolelu, mitä olen koskaan nähnyt. Se oli vain isohkon kämmenen kokoinen. Se ei haukkunut, ei hyppinyt päälle eikä tullut näykkimään nilkkoja. Se vain vilisteli juuri siellä, missä halusi ja välillä etsi viileän paikan makoiluun.

Namu on pysynyt samanlaisena, se on kyllä kasvanut joka näkemällä pikkuisen edellisestä kerrasta, mutta edelleen se on suloinen karvapallero ja edelleen sen silmät killittävät ja edelleen se tekee juuri niitä asioita, mitä haluaa. Namu on uskomattoman itsenäinen, hämmästyttävän rauhallinen, äärettömän suloinen tapaus. Namu tulee jäämään kooltaan pikkukoiraksi. Se tulee toimeen aivan kaikkien kanssa ja tulee sopimaan sylinlämmittäjäksi kenelle vaan, joka on valmis huolehtimaan siitä ja rakastamaan sitä koko sen loppuelämän.

Namu sai oman kodin lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020