Nando

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Suloinen Nando erottuu pentujoukosta hiljaisella runopoika-olemuksellaan. Kun muut temmeltävät, saattaa Nando istua rauhallisesti itsekseen mietiskellen. Tämä nuorimies on hyvin lempeän oloinen ja se katselee ihmistä haaveilevasti tuntuen hymyilevän. Taitavat oma koti ja ihminen olla pienen Nandon haaveissa alati.

Nando on vielä ujo, joten se tarvitsee kannustavan ja aremmista koirista kokemusta omaavan kodin. Rohkaistuessaan tämäkin nuorukainen varmasti alkaa kuitenkin vielä ilottelemaan ja telmimään niinkuin nuoren koiran kuuluukin.

Nando on iältään nyt noin kahdeksan kuukautta ja sen arvioidaan jäävän aikuisenakin pienikokoiseksi.

Nando saapui Suomeen kotihoitoon 9.7.2014.

Kuulumisia kotihoidosta 6.8.2014 Nando on hyväntuulinen kullannuppu, joka arvostaa omaa ihmistä yli kaiken ja viihtyy sylissä vallan mainiosti, kaikenkaikkiaan kiva ja mutkaton luonne.

Vieraiden ihmisten kanssa on alkuun varautunut ennenkuin tutustuu paremmin ja lapsista Nandolle ei ole vielä ehtinyt kertyä paljon kokemusta, mutta kun tälle tervepäiselle pojalle antaa aikaa, niin varmasti tottuu myös lapsiin kun huomaa, ettei niitäkään tarvitse pelätä.

Luonteeltaan nuorukainen on fiksu ja rohkea poika, josta löytyy myös hiukan vahtiainesta: ilmoittaa kyllä jos jotain huolestuttavaa tapahtuu, mutta ei ole räksyttävää tyyppiä eli voisi kuvitella hyvin myös kerrostaloon asumaan, kulkee rappuset ja osaa käyttäytyä niin hihnassa, hississä kuin metrossakin. Kodin normaalit toimet on jo ihan arkista juttua Nandolle, niin pesukoneet kuin imuritkin.

Muiden koirien kanssa Nando osaa myöskin käyttäytyä ja tulee niiden kanssa hyvin juttuun kokoon katsomatta. Sisäsiisteys alkaa myös löytyä ja vahinkoja sattuu enää harvoin. Ulkona poika viihtyy mm. lintuja seuraillen ja kuoppia kaivaen.

Nando sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020