Nani

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Nelisen vuotta sitten Magda varasti Nanin koirarankkureilta, koska tiesi, että Nani kuolisi heidän käsissään. Koska Magdalla ei ollut siihen aikaan omaa taloa eikä muutakaan paikkaa, johon Nanin olisi voinut ottaa turvaan hän etsi turvallisen alueen läheltä kaupunkia jonne paikalliset eivät löytäisi ja siitä tuli Nanin uusi koti. Magda kävi ruokkimassa Nania päivittäin ja pikku hiljaa tytön ympärille kerääntyi oma turvallinen lauma, jossa ne saivat elää turvassa pahuudelta. Nanilla on ehtinyt olemaan elämänsä aikana useammat pennut, mutta tyttö steriloitiin ja palautettiin takaisin samalle alueelle.

Nanilla huomattiin erittäin pahaksi äitynyt korvatulehdus joitakin viikkoja sitten ja se päätettiin pyydystää turvaan Magda´S Angels Placeen, jotta tulehdus saataisiin hoidettua kuntoon ja tytölle voitaisin alkaa etsimään omaa kotia. Kiinniotettaessa Nani pelästyi kovasti, mutta sillä ei ollut aikomustakaan purra ihmistä. Myös sen korvaa hoidettaessa sitä pelotti kovasti, mutta pienintäkään murinaa ei tytön suusta kuulunut vaan se antoi hoitaa itseään vaikka sitä kovasti pelottikin.

Nani on luonteeltaan ujo, mutta todella ihmisrakas ja kiltti tyttö. Nani vaikuttaa ujolta mutta kun tämän ujouden saa murrettua niin Nanista tulee varmasti erittäin uskollinen ystävä, joka on valmis seuraamaan omistajaansa vaikka maailman ääriin. Nani näyttäisi tulevan loistavasti toimeen muiden koirien kanssa eikä se edes puolusta ruokaansa muilta. Toisen koiran ärähtäessä Nani kääntää vain päänsä pois, perääntyy ja antaa muiden syödä ruokansa. Edes kissan läsnäolo ei saanut Nanin huomiota vaan tyttö käänsi vain katseensa poispäin kissasta.

Nani on säkäkorkeudeltaan noin 45 senttiä. Sillä on paksu ja pörröinen turkki ja siitä syystä se näyttääkin isommalta, painoa sillä on alle 15 kiloa.

Nani saapui omaan kotiin maaliskuun alussa 2013.

[gdl_gallery title=”nani” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020