Nappi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Nappi on terhakka pikkupoika, joka on pelastettu kunnalliselta tarhalta Mapiin. Nappi on onnekas, koska ei ole alkanut pelätä ihmisiä, se on ehkä ollut jonkun lemmikkikoira ennen rankkureiden kynsiin joutumistaan, tai muuten asunut jollain rauhallisella alueella, jossa siitä on huolehdittu.

Nappi tahtoo olla kaikessa mukana ja mielellään ihka ensimmäisenä. Se tulee toisten koirien kanssa muuten hyvin toimeen, mutta saattaa olla joskus mustasukkainen ruuasta tai vaikka ihmisen huomiosta. Ja silloin Nappi osaa ärähtää ja jopa esitellä pienet naskalihampaansa – tosin en ole nähnyt sen purevan ketään, ärhäkkä uhkaus on riittänyt. Joten tämä seikka kannattaa pitää mielessä eli Napin olisi ehkä hyvä olla ainoana koirana tai sitten perheessä , jossa ymmärretään jakaa huomio oikein koirien kesken ja osataan käsitellä pikku kärhämät. Varmaa on kuitenkin, että tämä poika tulee suorastaan palvomaan omaa rakastavaa perhettään, niin paljon se on ihmisen ja huomion perään.

Nappi on n. 30-35cm korkea ja painoa siinä 10 kiloa.

Nappi sai kodin toukokuussa .

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020