Narnia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n 1,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Melko pieni kokoinen, siro rakenteinen Narnia kissa neito on arviolta noin puolitoista vuotias. Tytteli on steriloitu. Narnia tie on vienyt tarhalta kotihoitoon jossa se on ollut vasta muutaman päivän. Tarhan kissahuoneessa Narnia oli utelias, reipas ja leikkisä. Hoidossa tyttö vaikuttaa nyt alkuunsa hiukan jännittävän uutta kissaporukkaa. Mitään riitoja tai kahinoita ei Narnian takia ole ollut. Likalla on vaan paljon uutta nyt elämässä. Koiriinkin on jo vähän tutustuttu. Narnian mielestä ne ovat ihan ok olentoja :-)

Narnia loikoilee ikkunasta paistavassa auringossa ja kunhan tutustuu uusiin kissakavereihin niin varmasti alkaa taas pyöriä porukassa ja leikeissa mukana kuten tarhallakin. Ihmiset ovat Narnian mielestä aina kiva juttu, niiltä saa mm. maharapsutuksia, silloin on hurjan hauskaa potkitella takajaloilla ja leikkiä villiä. Narnian tulevassa kodissa sopii hyvin olla ihmislapsiakin, likka tykkää kaikenkokoisista ihmisistä. Myös kissaseura sopii, kunhan sitä ei ole kovin isoa laumaa. Myöskään kovin dominoiva kissaseura ei ole nuorelle neitokaiselle hyväksi.

16.4.07 Narnian turkki on kuin kartta, tummalla, melkeinpä mustalla pohjalla on harmahtavaa kun mantereita meressä. Hyvin erikoisen näköistä, kaunista. Narnia tulee loistavasti toimeen toisten kissojen kanssa nyt. Koiratkin on jo tuttuja. Pienehköt koirat ovat ihan kavereita. Kovin isoja koiria Narnia vielä vähän jännittää mutta tottuu niihinkin enemmän ja enemmän koko ajan.

Narnia sai kodin kesäkuussa 2007.

22.10.07 Narnia tarvitsee uuden kodin edellisen omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

19.12.2007 Kotihoidosta:

Neiti Narnia on ollut nyt luonamme kotihoidossa melkein 2 kuukautta. Heti ensi päivästä lähtien neiti näytti rohkean ja sosiaalisen luontonsa. Sitä ei haitannut matka vieraassa kyydissä vieraaseen paikkaan, jossa oli heti vaihteleva määrä kissanpään kokoisia koiran kirsuja kiinni häkin ovessa ihmettelemässä uutta tulokasta. Narniassa näyttää olevan vain hyviä puolia. Se on sosiaalinen toisille kissoille eikä pelkää koiria. Se on ystävällinen, iloinen, leikkisä, reipas…

Narnia ei anna sitä joka puolelle kehoa kuonolla tökkivän villakoiran häiritä ruokarauhaansa eikä myöskään innokkaan kissoja outona pitävän ison koiran seuraamista paikasta toiseen. Se hyökkää vanhemman kissan kimppuun leikkimielellä ja pyöräyttää tämän pari kertaa ympäri. Kun vanhempi kissa ei reagoi millään lailla, Narnia jättää sen rauhaan hölmistyneenä. Narnia viihtyy myös sylissä vaikka välillä se ei tiedä miten päin olisi, kun silittäminen on niin mukavaa. Kissittämällä saa Narnian tulemaan kurnuttaen luokse.

Narnia vaikuttaa ennemminkin vuoden ikäiseltä kuin parin vuoden. Sen leikeissä ei välttämättä ihan nössö kissa pärjää eikä nössö ihminenkään. Ei Narnia ketään kiusaa, mutta jos sen kanssa haluaa leikkiä, niin voi myös varautua nuoren kissan ylilyönteihin leikin voimakkuudessa. Eläinlääkärissä Narnia kehräsi niin paljon, ettei sydämen kuuntelusta meinannut tulla mitään. Narnialla on suuri ruokahalu ja erikoisuutena mieltymys kuivaruokaan. Mieltymys on niin suuri, ettei märkäruoka kelpaa ollenkaan ..ellei ole pakko syödä.

Kaikilta harmeiltä ei olla vältytty, sillä Narnialla on ollut jatkuvasti löysä vatsa. Ei enää ripulia, mutta ei kiinteätäkään uloste ole. Syytä selvitetään parasta aikaa. Tämä ei tietenkään Narnian tahtia haittaa. Ei vaivaa edes tietäisi ellei kurkistaisi hiekkalaatikkoon. Narnialla on erittäin kiiltävä turkki, kirkkaat silmät ja vauhtia kuin tämän ikäisellä kissalla täytyykin olla.

Narnia sai uuden kodin maaliskuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020