Nasse

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nassen äiti löydettiin kadulta sen ollessa pitkälle tiineenä. Äitikoira Ninnu sijoitettiin tarhan työntekijä Catalinin kotiin rauhallisiin oloihin, jossa se sai synnyttää ja huoltaa pentunsa Catalinin perheen hyvässä hoidossa. Siksipä Nassella ei olekaan pahoja kokemuksia ihmisistä, mutta hieman arkuutta kylläkin, koska pentuajan normaaliin sosiaalistamiseen ei tuolla kenelläkään ole aikaa eikä mahdollisuutta.

Nasse on perheen leikkiveikka. Menossa joka paikkaan ensimmäisenä koko koirannaama naurussa.
Poika kieppuu, riekkuu ja viuhtoo häntää, mutta ei kuitenkaan pidä kovaa ääntä. Se haluaa kovasti ihmisen luo ja tulee varmasti nauttimaan kaikesta yhteisestä puuhastelusta oman perheensä kanssa.

Kuvatessa Nasse oli se, joka ei halunnut pysyä hetken hetkeä paikallaan. Nasse tulee olemaan kooltaan äitinsä luokkaa, n. 25-30 cm korkeus ja painoa n. 9-10 kg.

Nasse sai oman kodin marraskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020