Nauris

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/] päivitystä 18.09.12:

Nauris on mitä ihanin kaveri toisille kissoille; tykkää olla hoidettavana, leikkiä, nukkua vieressä, AINA kiltti. Koiratkaan eivät Nauriin elämää häiritse, ne enemmänkin kiinnostavat, mutta jos koira haluaa olla rauhassa, Nauris antaa tilaa. Nauris syö todella usein tassuillaan kuten yhdestä kuvasta näkyy miten kananpala on matkalla suuhun. Nauris tulee jo haistelemaan kättä ja ruokintatilanteissa on aivan vieressä, eikä muutenkaan enää pötki samalla tavalla pakoon kuin ennen. Nauris ei halua satuttaa ihmistä ja nurkkaan ahdistettaessa mieluummin pyrkii pakoon tai tyytyy sähisemään sen sijaan, että kävisi kiinni / raapisi kuten monilla aroilla kissoilla on tapana. Nauris on hyvin pienikokoinen ja väriltään kauniin punertava.

27.10.2011 Porkkana ja Nauris ovat tavallisen näköisiä raitakissoja. Lisäksi ne ovat luonteeltaan ujoja, joten nämä kissat odottavat kotia, joka todella haluaa auttaa myös niitä, jotka eivät juuri koskaan saa kotia.

Porkkana ja Nauris ovat siskokset, jotka on löydetty Tallinnasta D-terminaalin takaa. Tytöt ovat melko arkoja koska ne eivät ole saaneet pienenä pentuna ihmiskontakteja. Porkkana on siskoksista rohkeampi,se tykkää nukkuakin ihmisen vieressä sängyllä. Nauris on haastavampi tapaus, ainakaan toistaiseksi se ei halua ihmisen kosketusta lainkaan mutta seurailee ihmisten tekemisiä mielellään. Kissaseura on näille tytöille todella tärkeää ja ne tulevat loistavasti toimeen kaikenlaisten kissojen kanssa sekä leikkivät mielellään. Siskokset toivovat yhteistä kotia mutta ne voidaan sijoittaa myös erikseen. Tärkeää on, että tulevassa kodissa on sosiaalista ja ystävällistä kissaseuraa, josta arat tytöt voivat ottaa mallia ja joiden kanssa ne voivat seurustella. Sekä ymmärtäväinen kissaihminen, joka osaa sukeltaa arkojen kissojen sielunelämään.

Nauris sai oman kodin hoitopaikastaan! Päätös tehtiin kesä-heinäkuussa 2013.

[gdl_gallery title=”nauris” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020