Neera

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Neera on kotoisin sähkötehtaan alueelta, josta olemme hakeneet narttukoiria steriloitavaksi ja toipumisen jälkeen koirat on palautettu takaisin tehtaalle. Neeran kohdalla tapahtui poikkeus koska tyttö sulatti niin täysin kaikkien sydämet, joten pyysimme saada pitää Neraan MAP:ssa ja etsiä sille kodin Suomesta.

Neera on luonteeltaan aika ujohko aluksi eli se ei suostunut tulemaan ihmisen luokse itse vaan kyyhtti vain pienessä turvapaikassaan. Ei kuitenkaan vastustellut vaikka turvapaikan katto avattiin ja tyttö otettiin syliin. Sylissä se oli aika jännittynyt aluksi, mutta rentoutui kuitenkin melko pian ja alkoi tutkailemaan ympäristöä, ihmisiä ja muita häkissä olevia koiria.

Vietettyään aikaa MAP:ssa Neera on alkanut selvästi ottamaan kontaktia ihmisiin. Se tulee suloisesti hymyillen, kiiskotellen ja häntäänsä huiskuttaen pienen maanittelun jälkeen luokse ja nauttii täysin siemauksin saamastaan hellyydestä. Erityisesti masuaan Neera tarjoaa tutun ihmisen siliteltäväksi.Koiraporukassa, jossa se elää tarhalla, se on alistuvainen toisia koiria kohtaan ja antaa ottaa rohkeampien niin ruokansa kuin petipaikkansakkin väistyen syrjään. Jo nyt siitä leikkisämmästä Neerasta on kuitenkin nähtävissä pilkahduksia.

Neera tulee toimeen toisten koirien kanssa ja varmasti kun pääsee omaan kotiin ja saa rauhassa tutustua ympäristöön siitä alkaa kehkeytymään hyvin leikkisä nuori neiti. Neeralla on korkeutta n.30cm ja painoa arviolta 6-7kg.

Neera sai oman kodin huhtikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020