Neli

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Neli pelastetiin kunnalliselta tarhalta maaliskuun 2014 lopussa. Se oli jo alussa syrjäänvetäytyvä ja koko olemus oli alakuloinen. Monet koirat ovat tuossa tilanteessa sellaisia, mutta piristyvät huomattavan nopeasti.
Neli parka ei ole vieläkään piristynyt.

Neli syö ja juo ja antaa ihmisen silittää, ja tulee myös toisten koirien ja kissojenkin kanssa ihan hyvin toimeen, mutta sitä ei kiinnosta ympäristö.

Me emme tiedä, mikä on Nelin tausta, mutta siitä saa vahvasti vaikutelman, että se ikävöi kotiaan. Se varmaankin odottaa koko ajan, että onko nyt se päivä, jolloin se haetaan takaisin kotiin.
Kylmä totuus on kuitenkin, että Nelin mahdollinen entinen koti ei tule koskaan sitä hakemaan. Joko siitä ei enää välitetä tai sitten voi olla , että sen omistaja on vaikka sairastunut tai kuollut.
Neli ei tiedä, ettei kukaan tule, vaan uskollisesti ja surullisena vain odottaa.

Neli varmasti oppisi menetyksensä hyväksymään, kun joku uusi ihminen alkaisi sitä pysyvästi ja vakaasti rakastaa ja pitäisi siitä huolta koko ajan. Varmasti suru väistyisi Nelin olemuksesta ja sen kuonolle leviäisi vielä valloittava koiranhymy, kun se löytäisi oman paikkansa uuden ihmisen sydämessä ja kodissa.

Neli on n. 45cm korkea, hieman tanakkarakenteinen, ei kuitenkaan lihava, painoa siinä 20kg.

Neli sai oman kodin Saksasta elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020