Nelly

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun kuljet Romaniassa valtatiellä, näet valtavat määrät kodittomia koiria tien varrella. Ja traaginen totuus on, että on vain pakko pystyä olemaan luja ja yritettävä valita joukosta mahdollisimman potentiaalisia kodinsaajia tai sitten sellaisia, jotka ovat kaikkein suurimmassa vaarassa. Pikkuperhe pääsi mukaan, kun vilkasliikenteisen tien vierellä, autokaupan laitamilla, istui pieni surullinen hahmo yksin päivystämässä. Ajoimme jo ohi, mutta jokin pienen koiran olemuksessa sai meidät palaamaan takaisin. Kun tulimme ulos autosta, pieni tyttö, jonka ristimme Nellyksi, tuli iloisesti häntäänsä heilutellen kerjäämään rapsutuksia ja herkkuja.

Ruokapussin rapinan houkuttelemana paikalle kerääntyi myös muita koiria pusikoista, suurin osa isoja ja arkoja. Paikalle vilisti kuitenkin myös samantyyppinen, pieni seurakoiran näköinen tyttö, joka sai nimen Becky, vanavedessään kaksi pikkuista pentua. Olimme neuvottomia, mitä tehdä, sillä tiesimme Vulcanan koirasuojan, jonne olimme matkalla, olevan jälleen ääriään myöten täynnä. Soitimme kuitenkin sinne ja kysyimme, josko pikuperheelle löytyisi sijaa. Saimme luvan ottaa ne mukaamme ja ne saivatkin Vulcanassa sydämellisen vastaanoton, siitäkin huolimatta, että siellä koiramäärä ja sitä mukaa työt lisääntyivät.

Pikkuperheen jäsenet ovat kuitenkin jo valmiiksi adoptiokelpoisia luonteeltaan ja olemmekin luvanneet auttaa kaikin tavoin, että saamme ne nopeasti kotia etsiviin ja omiin koteihin Suomeen. Kutsuimme jo tuolloin paikanpäälle eläinlääkärin tekemään näille koirille tarkastuksen ja aloitimme loishäädöt sekä muut tarvittavat hoitotoimenpiteet.

Nelly on aivan valloittava hepsankeikka ja kaunotar! Perimässään varmaan pekingeesiä ja tipsua. On ehkä ollut käytöksestä päätellen kotikoirana, mutta romanialaiseen tapaan hylätty oman onnensa nojaan tien varteen. Nellyn onni oli saada pelastus ja päästä parempaa elämää odottamaan koirasuojalle.

Nelly on iloinen hännänheiluttaja, joka oli jo löytöhetkellä ihan helppo vaan nostaa syliin turvaan, eikä kapinoinut yhtään kuljetusboxiinkaan laittamista.
Nellyn mielestä ihmisille keimailu ja herkkuluiden syöminen ovat parasta puuhaa ja se rakastaa olla sylissä siliteltävänä. Nelly myös rakastaa leikkimistä ja ottaa hyvin ihmiseen kontaktia. Nelly voisi sopia leikkisän luonteensa puolesta kotiin, jossa olisi enemmänkin hälinää ja aktiivista elämää.
Ikäarvioksi lääkäri antoi Nellylle 2-3 vuotta. Nellyn turkki tulee varmaan kotioloissa vielä tuuheutumaan ja kasvaa kenties pidemmäksikin, kun koira alkaa saada ravinteikasta ruokaa.

Nelly sai oman kodin kesäkuussa 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=vUP2uTxjab4

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020