Nelu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun toiset koirat leikkivät Nelu tuijottaa herkeämättä aitauksestaan. Se seuraa ihmisen jokaista liikettä ja jos saa tavoitettua ihmisen katseen nousee hymy tytön suupielistä silmiin saakka ja se heiluttaa koko peppuaan vinhasti pyytäen; ”tule- tulisit edes ihan, ihan pieneksi hetkeksi”. Kun kultatyttö sitten saa ihmisen luokseen se ei tiedä miten päin olisi. Kaipuu syliin, lähelle, ihan kiinni on niin kova. Tämä koitui tytön pelastukseksi myös kunnalliselta koiratarhalta. Se onnistui kiinnittämään huomion itseensä satojen koirien joukosta ja pääsi mukaan MAP:iin.

Ei ole väliä onko kyseessä nainen vai mies, vanha tai nuori, tämä rakkauskoira jakaa tasapuolisesti ympärilleen suukkoja ja rakkauttaan, jotka tuntuvatkin olevan sille aivan ehtymätön luonnonvara. Nelun voisi kuvitella hyvin myös lapsiperheeseen avoimen ja reippaan luonteensa vuoksi. Pääasia sille tuntuu olevan, että se saa olla kaikessa menossa mukana. Se on ystävällinen toisia koiria kohtaan, joten sen perheessä voi olla myös toinen koira, kunhan tämä ei ole liian ”tarkka” omasta ihmisestään ja hyväksyy Nelun täydellisen omistautumisen perheen ihmisille.
Nelu on säkäkorkeudeltaan noin 50 senttiä ja ikää sillä on kymmenisen kuukautta.

Nelu sai oman kodin heinäkuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020