Nemi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Joulukuussa räntäsateessa, vilkasliikenteisen tien varrella, kaksi koiraa kiinnitti huomion jälleen niin lähtemättömästi, että pääsivät autoon mukaan ja matkustivat Mapiin turvaan. Toinen oli Debbie, joka on jo Suomessa omassa kodissaan. Toinen oli musta kaunotar Nemi.

Nemi vaikutti alkuun kävelevän huonosti, mutta sen jaloista ei ole löytynyt mitään vikaa. Ehkä se oli vain niin rasittunut kadulla eläessään tai juuri paennut pitkän matkan jostakin. Nemi on tarhalla osoittautunut leikkisäksi, rohkeaksi koiraksi, joka tulee kaikkien kanssa toimeen, kunhan vain puuhaa riittää. Nemi siis rakastaa yhtälailla toisia koiria kuin ihmisiäkin.

Nemi on nyt vähän tuhdissa kunnossa, mutta liikunnalla ja oman kodin harrastuksilla asia korjaantuisi varmaan piankin. Nemi on muuten rakenteeltaan sopusuhtainen, korkeudelta n. 45cm. Nemillä ei ole häntää, mutta se ei tahtia haittaa. Tyttö vain kohottaa komeat korvansa uusia haasteita kuunnellen.

Nemi sai oman kodin Saksasta elokuun lopulla 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020