Nemo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nemo-koira etsii kiireesti uutta kotia tai kotihoitopaikkaa!

Nemo on tullut Virosta v.2008 ja oli tullessaan vähän yli vuoden vanha eli nyt on siis n. 7-vuotias. Nemo on elellyt perheen keskipisteenä ja osaa todella hakea huomiota ja on hyvin hellyyden kipeä. Ongelmaksi on nyt muodostunut perhetilanteen muutos eli Nemo ei ole sopeutunut kasvavaan perheeseen ja lasten tulo mukaan elämään on aiheuttanut sille enenevää hermostumista ja huomattavaa stressiä.

Nemo on myös atoopikko ja ruokavalio on siksi tarkka. Ruokavaliolla ja kortisonilääkityksellä iho-oireet ovat pysyneet hallinnassa. Stressi tosin saattaa allergiaa herkästi lisätä, joten poika tarvitsisi rauhallisen ja tasapainoisen ympäristön.

Nemo osaa olla sopivissa olosuhteissa sosiaalinen ja nauttii pitkistä metsälenkeistä vapaana ja keppienheittoleikit ovat myös sille mieleen. Itseään isompien uroskoirien kanssa Nemo ei tule kovin hyvin toimeen ja saattaa aristella myös isokokoisia miehiä.

Nemolla on korkeutta reilu 30 cm ja painoa 24 kg.

Nemo sai oman kodin heinäkuussa 2015.

RIP 4.7.2017

Perheelle rakkaaksi tullut ystävä nukutettiin iki-uneen 4.7.2017.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020