Nennu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nennu on hyvin sievä ja ystävällinen tyttö. Sillä on karkeahko ja melko lyhyt karva, sekä suupielissä hieman hauskaa partaa, josta voisi ajatella perimässä olevan vaikka jotain terrieriä. Nennu ottaa osaa toisten koirien leikkeihin, mutta on kuitenkin perusluonteeltaan rauhallisen oloinen ja viihtyy välillä myös itsekseen.

Nennu pitää ihmisen seurasta ja painaa päätään kättä vasten pyytäen ja odottaen vain lisää rapsutuksia. Tytössä ei ilmene arkuutta, mutta se ei myöskään ryntää heti täysillä päin. Kooltaan Nennu tulee olemaan aikuisenakin keskikokoa pienempi ja suhteellisen kevytrakenteinen.

Tarhalla ei Nennu ole osoittanut olevansa mitenkään erityisen äänekäs, mutta tietysti kotiin päästyä voi haukkumistakin ilmetä, koirahan pikku Nennu on ja varsin iloinen ja reipas sellainen. Nennun voisi olettaa sopivan hyvin lapsiperheeseenkin ja olevan yhtä lailla toisen koiran tai kissan kaveri, kuin ainoakin kullannuppu.

Nennu sai oman kodin marraskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020