Nestor

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nestor on n. 3-vuotias huskytyyppinen poika. Se on rakenteeltaan hyvin roteva, vaikkei sillä korkeutta olekaan paljon. Nestor on alle 60cm korkea. Luonteeltaan Nestor on erittäin positiivinen ja reipas. Se suhtautuu ihmisiin hyvin ystävällisesti ja hetken houkuttelun tuloksena alkaa jopa leikkiä ihmisen kanssa nätisti hammastelemalla käsiä ja syöksähtelemällä ympärillä. Voisi luulla, että Nestor käyttää lenkillä voimakasta kroppaansa vetääkseen taluttajaansa ihan miten sattuu. Näin ei kuitenkaan ole, Nestor kulkee yllättävän nätisti hihnassa. Välillä se intoutuu jostain niin että menee kovemmin eteenpäin, mutta mitään tasaista höyryveturimaista vetoa se ei harjoita. Nestor antaa tutkia korvansa ja hampaansa, vaikkei selvästikään ymmärrä, miksi näin tehdään.

Se pelkää kiiltäviä ja liukkaita lattioita, jolloin se kyyristyy alas ja yrittää tarrata tassuillaan lattiaan kiinni. Tämä tietenkin hankaloittaa sen menoa entisestään ja lisää epävarmuuden tunnetta. Paras koti Nestorille olisikin omakotitalossa, jossa sen ei tarvitsisi kulkea liukkaita rappukäytäviä ja rappusia. Myös huskyn puoli Nestorissa arvostaa tätä asumismuotoa enemmän.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020