Nestori

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]02.12.2006 Nestori on ihana, komea noin 60 cm korkea ja n. 6-vuotias uros Rakveren tarhalla. Nestori on todellinen sydämenvaltaaja, jonka ulkokuori näyttää etäältä katsottuna saksanpaimenkoiralta, mutta läheltä herra muistuttaa väritykseltään rottweileria, mutta tarkemmin ajatellen muutoin lähinnä jotain rotevahkoa paimenkoiraa. Nestorin olemus on häkissä surumielinen ja sen katse porautuu suoraan sydämeen.
Nestorin ystävällinen ilme vetää puoleensa ja herran häkkiin mennessä ystävällinen kuva vain vahvistuu. Nestori tulee halittavaksi ja haluaa selkeästi mukaan lenkille. Nestoria vähän jännittää ulos lähteminen tarhan porteista, mutta pienellä rohkaisulla Nestori kuitenkin lähtee mukaan katselemaan ulkomaailmaa.

Ulkoillessa Nestorin ujous karisee ja Nestorin rotucocktailin sisältämät isot rodut näkyvät selkeämmin. Nestori vetää hihnassa jonkin verran, mutta meno rauhoittuu aika nopeasti siedettäväksi. Nestori tutkailee ulkomaailman tapahtumia itsenäisesti ja kiinnostuneesti. Nestori hakee välillä myös kontaktia taluttajaa ja tulee luokse kutsuessa tuuppaamaan ystävällisesti tai halaamaan. Tapaamaansa aikuista narttua Nestori tervehti rauhallisen ystävällisesti, eikä tunnu pahemmin häiriintyvän muistakaan koirista. Häkissä Nestori ei hauku, mutta se pitää hetken sydäntä raastavaa mölyääntä joutuessaan jäämään taas yksin. Itku loppuu kuitenkin aika nopeasti ja Nestori jää surumielisesti tarkkailemaan maailman menoa koppinsa katolta. Nestorin itkuvirret ovat selkeästi vähentyneet nyt, kun se on jo hiukan tottunut tarhalla oloon.

Nestori vaikuttaa erittäin kiltiltä ja viisaalta herralta. Nestorin ainoa erityisvaatimus tuntuu liittyvän vain sen isohkoon kokoon. Uuden omistajan takataskusta olisi suotavaa löytyä aiempaa menestyksekästä yhteiseloa isokokoisen koiran kanssa. Muutoin se etsii aivan tavallista kotia, jossa se saa joka päivä rakkautta ja huolenpitoa. Nestori on kertakaikkisen suloinen ja rakastettava herra, jota tekisi mieli rutistaa ja helliä tuntikaupalla. Lupaan Nestorille, että sekin saa vielä hyvän oman kodin, josta sitä ei enää koskaan hylätä.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020