Niila

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Niilalla on romanialaisen koiramaailman kasvot. Kosteat, surulliset silmät. Turkki eloton ja heikko. Kuono hiljaa paikallaan ja koko olemus kumara. Se tulee silti vieläkin ihmisen luo, niin kuin ei vain voisi luovuttaa. Niin kuin pieni toivo sen lämpöä sykkivässä sydämessä eläisi sitkeästi aina vaan.
Ehkä Niilaa on joku joskus rakastanut ja pitänyt omanaan. Sitten kyllästynyt, kun koira alkoi tulla hieman vanhemmaksi ja vain vienyt sen kadulle kauas kodistaan. Ja Niila on vain siitä asti etsinyt kadonnutta ihmistään ja kotiaan.

Niila löytyi kunnallisen tarhan täysistä häkeistä yhtenä ei kenenkään koirista. Nyt se kuntoutuu, saa hoitoa ja hellyyttä. Jonain päivänä Niila vielä lekottelee omassa kodissaan pehmeällä pedillä. Jonain päivänä sen silmissä on hymy ja turkissa kiilto. Silloin kukaan ei enää jätä uskollista poikaa yksin, eikä unohda sitä. Silloin Niilan sydän saa taas sykkiä lämpöä omalle ihmiselleen.

Niila on n. 35cm korkea rauhallinen poika, vielä tosi laihassa kunnossa, mutta tulee varmaan 10-15kg painavaksi.

Niila sai oman kodin Saksasta elokuussa 2014, onnea pikkuiselle!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020