Niilo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Niilo painaa n.30 kg ja on 60 cm.

25.04.2014
Niilo-herra menehtyi äkillisesti sairauskohtauksen seurauksena ja juoksee nyt mielipuuhassaan vapaana metsässä muiden koiraenkeleiden kanssa.

 

Niilo-koira etsii uutta kotia vanhuuspäivikseen, itsestään riippumattomista syistä. Niilo on tullut Suomeen Virosta vuoden vanhana ja ollut samalla omistajalla koko ajan ja välillä sukulaisilla hoidossa. Niilo on ollut Suomeen saapuessaan arka ja varauksellinen ja on sitä tietyissä tilanteissa vieläkin, esim. jos vieraat ihmiset lähestyvät sitä nopeasti ja tulevat vaikka yllättäin silittämään. Niilo saattaa pelätä myös uusia paikkoja ja tilanteita ja hälinää.
Näistä syistä johtuen Niiloa ei anneta perheeseen, jossa on tai usein vierailee pieniä lapsia.

Niilo on silti hyvin iloinen ja leikkisä sekä oppivainen koira. Sillä on varmaankin vielä hyviä vuosia edessä. Niilo tarvitsisi rauhallisen kodin, jossa se tietää oman paikkansa ja jossa sen annetaan rauhassa tutustua uusiin asioihin ja uusiin ihmisiin. Niilo on asunut kerrostalossakin, mutta paras olisi ehdottomasti rauhallinen omakoti- tai rivitalo, jonka lähistöllä hyvät ulkoilumahdollisuudet.
Niilo on asunut vuosia sitten kissojen kanssa, mutta nykyisestä suhtautumisesta ei ole tietoa. Se tulee toisten koirien kanssa vaihtelevasti toimeen; tästä syystä ehkä paras ainoaksi koiraksi.
Niilolla ei ole ollut tapana karkailla. Niilo on kaikkiruokainen ja terve. Tämä elämänhaluinen iäkkäämpi herra odottaa siis vain vielä toista tilaisuuttaan.
Niilo tarvitsee kodin, jossa on kokemusta erilaisten koirien luonteesta ja käytöksestä, sekä siitä, miten arkuus- ym. ongelmia korjataan kestävällä ja koiraa rauhoittavalla tavalla.

[do action=”varaaja” varaaja=”Hanneleen”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020