Niklas

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Elokuu 2014 Niklas etsii uutta kotia hoitokodista käsin, itsestään riippumattomista syistä.

Hoitokodin kuulumisia Niklaksesta: Poika on ihana pikku murunen, joka kulkee hihnassa nätisti. Sisäsiisteyden opettelu on vielä hieman kesken, mutta aktiivisen ja kannustavan kodin kanssa varmasti senkin asian Niklas oppii pian. On todella iloinen ja sosiaalinen luonne ja tulee hyvin toimeen hoitokodin muiden koirien kanssa. Niklaksen paras kaveri on tällä hetkellä myös kotia sivuillamme etsivä Nando, jonka kanssa päivät kuluu leikkien ja pojat ovatkin kuin veljekset.

Niklas sai oman kodin elokuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Maaliskuu 2014 Tämä pieni pojannassikka saatiin pelastettua Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta MAP:iin yhdessä siskonsa Ingan kanssa. Inga-siskolla kävi niin hyvä tuuri, että se löysi kodin jo heti ensimmäisen ”netti-esiintymisensä” jälkeen :) Emme tosin usko, että Niklasinkaan täytyy kauaa odotella, niin söpöinen poika se on.

Niklas on pienikokoinen 3 kuukautinen vauva eikä mitä luultavimmin kasva aikuisenakaan suureksi. Toki, koska meillä ei ole tietoa sen emästä ja isästä, tämä jäänee vain arvailujen varaan. Poika viihtyy sylissä ja ylipäätään ihmisen seurassa eli sen koiranusko ei onneksi ole ehtinyt saada kolausta vaikka se pahamaineisella koiratarhalla onkin joutunut elämään.

Niklas viihtyy hyvin myös toisten eläinten seurassa eikä ole mikään päällepäsmäri. Vaikka poika on syötävän suloinen, tulee muistaa, että myös se osaa tehdä varmasti pieniä ja isompiakin ”pahuuksia” kotioloissa ja tarvitsee opastusta kasvaessaan isoksi pojaksi.

Niklas sai oman kodin huhtikuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020