Nikolai

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Espanjassa”/]Istun juoksuaitauksen pitkässä ruohossa kesän lämmössä. Ympärilläni iloista läähättävää hyörinää. Pari paksuturkkista aikuista koiraa, jotka asettuvat välillä aidan vierelle viileään varjoon. Ja kolme mustaa pitkäjalkaista nuorta,joita katsoessani kuulen joulukellojen kaukaisen kilinän, enkelten hiljaisen laulun ja näen himmeän hopeisen tähtisateen jälleen…

Oli jouluyö, juhlayö, ihmiset kodeissaan läheistensä keskellä, kaupunki koristeltu yltäkylläisin kimaltelevin lampuin ja köynnöksin.
Ihmisenkeli, ystävämme ja avustajamme Denisa tuli kertomaan kaupan pihalla ihmisten perässä harhailevista pennuista. Paikalta löytyikin iloinen ja sydämellinen äitikoira, joka nimettiin Denisaksi ja kolme pientä jouluyön ihmettä.

Koiraperhe vietiin turvaan Mapiin ja koko perhe on jostain kumman syystä siellä vieläkin, nyt puoli vuotta myöhemmin. Ehkä ne jäivät viime talven pelastettujen suuren määrän vuoksi ja mustan värinsä takia jotenkin näkymättömiksi. Mustan värin kaunista kiiltoa on vaikea vangita kuviin ja eipä tämä nuoriso helposti ehdi ainakaan kuvattavaksi pysähtyä, onneksi kaksi rohkeinta kokevat välttämätöntä tarvetta tulla välillä hakeman rapsutuksia ja silloin on kuvaajan ehdittävä toimia.

Nikolai on joukon suurin, erittäin komea poika. Tulee toimeen kaikkien kanssa, rakastaa rapsutuksia, eikä säiky mitään. Nikolaista kasvaa varmaan n. 55-60cm korkea, ehkä jopa vähän enemmän, painoltaan n. 25kg.

Nikolai sai kodin Espanjasta marraskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020