Ninnu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 13.12.2014:  Tässä Ninnun kuulumisia.

Ninnu tuli meille lokakuun lopussa. Se kotiutui heti, kissojakin vaan tervehti kohteliaasti ja meidän kahden muun koiran kanssa on tullut hyvin toimeen. Metsälenkit joskus on tosi kivoja, silloin juostaan kilpaa. Sateella ja kylmällä on mukavampi olla sisällä. Ninnu on osoittautunut varsin leikkisäksi, se oli niin onnellinen kun sai oman lelun.

Meillä ei ole ollut mitään ongelmia, sisäsiisti ollaan oltu alusta asti, autoreissuista ninnu tykkää, kyläreissut on mennyt hienosti. Alussa hotkittiin mitä ruokaa vain, ja toisten kipoille syöksyttiin, nyt ronklataan jo, nakkikaan ei enään kelpaa. Toisiakin jo kunnioitetaan niin ettei väkisin mennä niiden kupille. Ninnu on kyllä niin ihana tyttö.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Ninnu on pieni, suloinen tyttö, joka löytyi kadulta pennut kohdussaan. Tiineys oli jo niin pitkällä, että Ninnulle ei voitu enää tehdä sterilointia, vaan meidän piti antaa sen synnyttää pentunsa. Mapin tarhalla oli täyttä, kuten tavallista ja kevätyöt vielä varsin viileitä. Siksi sijoitimme Ninnun tarhan työntekijän Catalinin kotiin, jossa hänen perheensä pystyi huolehtimaan siitä. Ninnu synnytti pentunsa ja sai hoitaa ne kaikessa rauhassa edelleen Catalinin kotona. Kesällä Ninnu ja adoptiovalmiit pennut siirtyivät Mapin tarhalle odottamaan omia kotejaan.

Ninnu on kauniin punaruskea, silkkikarvainen neitonen. Se muistuttaa hieman pitkäkarvaista mäyräkoiraa, mutta on vähän vantterampi ja korkeampi. Korkeutta on n. 25 cm ja painoa 8 kg. Ninnu on luonteeltaan iloinen ja valoisa, ei hauku paljoa ja on hyvin sosiaalinen ihmisten lisäksi toisia koiria kohtaan.

Ninnu saapui hoitokotiin 16.10.2014.

Kuulumisia hoitokodista 18.10.2014: Ninnu on nyt kolmisen päivää viettänyt Suomessa. Nouto automatkoineen meni hienosti ja rinnakkaiselo hoitokodin oman koiran kanssa sujui alusta asti mukavasti. Nukutaankin jo vierekkäin omissa pedeissä. Rappujen nousu on vielä harjoittelun alla ja ne ovat Ninnulle jänskä paikka, joskin namin voimin niitäkin kuitenkin varovasti noustiin.

Hihnassa kulkeminen sujuu hyvin, sievästi kulkee oikealla puolella, vaikka satunnaisesti kiinnostavat hajut täytyy käydä tsekkaamassa. Sisäsiistikin tyttö vaikuttaisi olevan. Ei pyri sänkyyn, nukkuu nätisti omalla vuoteella. Eroahdistusta ei ole myöskään ilmennyt: kun jäi kotiin yksikseen, hiljaista oli koko ajan. Antaa koskea kaikkialle, vaikkakin hieman vielä tuntuu varovan takapään rapsutuksia, mutta luottamuksen kasvaessa sekin varmasti pian on Ninnun mielestä ok.

Tottelevaisen oloinen tyttönen kaiken kaikkiaan ja sopeutui myös ”mummilan” hieman mustasukkaisuuteen taipuvaiseen murisevaan koiruuteenkin :)

Ninnu sai oman kodin lokakuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020