Nipsu (ent. Nipper)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nipper on n. 3-vuotias kiva pienehkö koirapoika. Se on hyväntuulinen ja tasainen ”normaalikoiran” oloinen. Nipper on helposti lähestyttävä. Se ei ole tuhonnut mitään häkissään ja kerran irti päästessään se tuli hienosti kutsuttaessa luokse. Nipperillä on lämmin katse suklaanruskeissa silmissään, joilla se tapittaa koiratarhan elämänmenoa osallistumatta mihinkään haukuntakonsertteihin. Säkäkokorkeus n. 45cm, kevytrakenteinen.

19.01.2006:

Nipper saapui Suomeen 22.1.2005 ja hän on nykyään Nipsu-Nipper..Tilanteen mukaan..Yleensä Nipsu.

Nipperin laivamatka meni hienosti,mitä nyt hytti osastolla piti pikkusen ärhennellä toisille uroksille.Loppumatka Helsingin satamasta kotiin Vantaalle autoillen sujui myös hyvin. Nipper tottui heti alkuun uusiin kissa ”sisaruksiinsa” hienosti,eikä hän välitä vieraista kissoistakaan juuri mitään,ellei ne satu juoksemaan pakoon..Sitten niille täytyy antaa kyllä vähän vauhtia. Alkuun Nipsu seurasi minua joka paikkaan,muttei enää nykyään niin orjallisesti kuin ennen..Saunaan hän kyllä haluaa tulla vaikka joka päivä mukaan,ja tietty ylimmälle lauteelle istumaan,tai makoilemaan. Nipsu on aika viluinen,ja hän käyttää takkia ulkoillessaan.

Nipper on ilmeisesti Virossa ollessaan asunut jonkun luona,ja se joku on opettanut sille palveluskoiraliikkeitä..Nipper tekee ihan mitä vain jos makupaloja on tiedossa.. Kun Nipper on oikein innoissaan,niin hän hyppää ”kenguru”loikkia nelitasatassuin ilmaan ja parhaillaan loikat ulottuu jopa metrin korkeudelle..Metsissä hän koettaa kiivetä oravien perässä puuhun,ja mitä korkeampi kivi,sen innokkaammin sen päälle on kiivettävä. Päivät Nipper on kissojen kanssa yksin kotona,ja aamulla töihin lähtiessäni jätän Nipsulle makupaloja kongoon ja maitopurkkeihin ja rulliin piiloteltuina..Nipsusta on kivaa puuhaa etsiä niitä.. Ulkoillessa Nipsu meinaa räyhätä toisille uroksille,ja Nipsu pelkää tummia ja suuria koiria..Ne kierretään yleensä kaukaa..varmuuden vuoksi. Joskus aamuöisin Nipsu ulkoilee vapaana ..ja maalla ollessa hän on aina irti..Hän tulee luokse kutsuttaessa,joskus tosin viivytellen..Yönsä Nipsu viettää sängyssä..pää omalla tyynyllään.. Nipper on oikein ihana koiruli ja olen ikionnellinen hänet löydettyäni..Kiitos,kiitos,kiitos!

Satu

Kuulumisia kodista 19.6.2007

On jo kulunut yli vuosi siitä, kun Nipsulle on päivitetty kuulumisia. Nipsulle on tapahtunut paljon. Hyviä asioita. Oikeastaan olennaisin ja ihanin asia on se, kun Tallinnasta, Tehon tarhalta saapui Rulli tyttönen Nipsulle kaveriksi 18.2.2006 Rulli oli tuolloin arviolta reilu puoli vuotias ja hän tuli steriloituna Suomeen. Nipsu ja Rulli tapasivat Helsingin satamassa ensimmäistä kertaa ja heistä tuli heti ylimpiä ystäviä. :-)) Nipsu kohtelee Rullia herrasmiehen elkein. Välillä kun Rulli oikein ärsyttää niin Nipsu pikkusen ärähtää mutta muuten menee suorastaan loistavasti.

Kesäkuun alussa 2007 muutimme koko sakki Vantaalta maaseudun rauhaan Tuulokseen, Hämeenlinnan kupeeseen asustelemaan. Täällä on koirilla tosi iso aidattu piha missä juosta ja touhuta heidän omia juttujaan. Rakensimme viikonloppuna Nipsulle uuden Eko-kopin. Eko-koppi nimi tulee siitä kun kaikki tarvikkeet on pelastettu roskiksesta tms. Nipsusta on valtavan kivaa nukkua kesällä kopissa ulkona tai päivystää kopin ikkunasta pihan tapahtumia.. Välillä hän haluaisi jäädä yöksikin ulos mutta semmonen homma ei käy päinsä.

Kuulumisia kodista 06/2013

Nipper tuli suomeen virosta 22.1 2005 ja hän oli ilonamme reilut 8 vuotta. Hänellä todettiin helmikuussa 2013 virtsarakon kasvain ja hänestä tuli koiraenkeli 13.6.2013.

Lepää rauhassa Rakas Ystävämme.

Kaipaamaan jäivät: Satu, Sami,Rulli-koira,  ja kissat: Hani, Ansku, Saga, Luca ja Vanja

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020