Lila (ent. Nisu)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 11/2015″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nisun elämää 2.8.2016

Lila (Nisu) lensi yhdessä siskonsa Nessun ja äitinsä Riannan kanssa omiin koteihinsa maaliskuussa. Lilan kanssa on sujunut kaikki helposti, ihan kaikki. Pieni on ollut kotonaan joka paikassa ja tilanteessa. Kotiinpaluut erossa olon jälkeen ovat aina yhtä hurjaa juhlaa, on sitten erossa oltu 15 min tai muutama tunti. Lila on tasapainoinen ja hyväluonteinen koira, paljon enemmän kun on uskallettu koskaan toivoakaan. Kokemusta on hyvän sukutaulun koirasta, jonka kanssa ei mikään mennyt putkeen. Meidän elämän Lila on ihanalla tavalla mullistanut, olimme vajaan vuoden ilman koiraa ja talo tyhjentyi lapsista. Nyt sekä aikuisten lasten että meidän kahden ”vanhan puun” elämässä on keskiö, jota kaikki rakastaa ehdoitta. Lämpimästi suosittelen, ainakin pentukoiran, adoptoimista Pelastakaa koirat ry:n kautta. Siksi maininta pentukoirasta, koska oma kokemus ulottuu vain pennun perheeseen tuloon. Uskoisin myös että Lila voisi painaa allekirjoitukseksi tassun kuvansa tähän tekstiin, sillä maininnalla ettei edelleenkään voi ymmärtää miksi sohvalla EI syödä luuta :-)

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 02/2016

Rianna yhdessä pienten tyttöpentujensa kanssa löytyi tammikuun alussa maan alla sijaitsevasta betonipunkkerista. Musta pikkuperhe pelastui MAP-yhteistyötarhallemme, jossa niille on tehty kaikki kotiinlähtöä ja matkustusta edellyttävät toimenpiteet, enää vain omat loppuelämän kodit puuttuvat.

Koko joukko, äitikoiraa myöten on hyvin iloista ja leikkisää sakkia. Tyttöjä, Nisua ja Nessua on leikin tuoksinnassa hyvin vaikea edes erottaa toisistaan, niin samannäköisiä -ja oloisia pikku vipeltäjiä ne ovat. Kun sisarukset saa nappastua sylittelyhetkeen huomaa, että Nessu on saanut hitusen enemmän valkoista koristamaan muuten mustaa samettiturkkiaan, kuin Nisu.

Emokoira Rianna on reipas, sosiaalinen, ihmisen läheisyyttä rakastava pikkuneito ja se on opettanut jälkikasvunsakkin luottamaan ihmisiin. Se on nuori äiti, joka jaksaa puuhata koko päivän nyt pian neljän kuukauden ikään tulevien tyttöstensä kanssa ja leikkien jälkeen Riannan mielestä parasta on päästä ihmisen syliin saamaan hellyyttä.

Rianna painaa vain viitisen kiloa ja myös Nisusta ja Nessusta oletetaan jäävän aikuisena pienikokoisia.

Videolinkki täällä:

Sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020