Nita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nita-rakas 25.3.2005-9.8.2005

Pieni päivänsäde, saavuit monen muun kanssa 30.7 luokseni hoitoon. Et ulkonäöllisesti erottunut mitenkään erikoisemmin joukosta, luonteesi puolesta kylläkin. Olit todella hellyyttävä nappisilmä joka rakastit yli kaiken hellyyttä, agilityputkea ja kaikkia ihmisiä ja kisuja tasapuolisesti. Rakastit kiipeämistä ja kerta toisensa jälkeen sinnikkäästi yritit ja yritit korkeammalle ja kun sinne lopulta pääsit ilmeesi kertoi kaiken:” mamma mä onnistuin!”.

Sun paikkasi ei vain ollut täällä, ei vaikka viimeiseen asti niin toivoinkin. Sait kuitenkin hetken nauttia kunnon elämästä ja uskon että olit onnellinen. Et tykännyt kun pusuttelin sua kotona nenään, nyt taisit kuitenkin tietää lähteväsi pois koska oikein työnsit nenääsi pusuteltavaksi ja katsoit niin hellyyttävästi suoraan silmiini, kuin hyvästellen, kuin kiittäen yhteisestä ajasta ja toivoen etten olisi surullinen.Toivon että kuulit vielä kun kerroin sun pääsevän kivaan paikkaan, monen mun rakkaan luokse ja kuinka paljon sua rakastin. Nuku hyvin pieni!

Rakkaudella Miia

Taivas itki kanssani kilpaa eilen illalla :cry: enkä tiedä kumpi hävisi sen, minä vai taivas :cry: Nitan taival tässä maailmassa ei ollut helppo. Nitalla todettiin kehityshäiriö joka vaikeutti sen tasapainoa. Se ilmeni Nitan huojuvana kävelynä, kaatuilemisena jos jokin hieman sitä osui ja varsinkin pimeässä se oli aivan hukassa jolloin ei hallinnut ollenkaan liikkeitään.

Nita oli muuten hyvin onnellinen ja leikkisä kissa joka touhusi aamusta iltaan innoissaan lelujen ja muiden kissojen kanssa. Ainoastaan nämä hallitsemattomat liikkeet saivat epäilemään jotain pahempaa joka sitten osoittautui todeksi :cry: Nita on sisaruksista ainoa jolla tämä kehityshäiriö oli.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020