Nixi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Nixi on aina iloinen ja hyvätuulinen tapaus. Sillä tuntuu olevan aina hauskaa. Nixi on energinen pikkukoira, jolta ei vauhtia puutu. Nixissä on mäyräkoiraa ja mahdollisesti jotain vinttikoiraakin, ainakin sen voimakas mahalinja ja päänmuoto viittaisivat siihen. Nixi on pari vuotias, steriloitu ja n. 35 cm säkäkorkeudeltaan. Nixi tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta kokeilee helposti onnistuuko pomottaminen. Kun Nixille kertoo moisen käytöksen olevan kiellettyä, se uskoo kyllä. Nixi voisi olla parhaimmillaan jonkun leikkisän nuoren koiran kaverina, koska se todella rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa. Leikkiessä ei kaverin koolla ole väliä, kunhan mennään lujaa. Mitä isompi kaveri sitä railakammat leikit. :) Nixiä ei luovuteta aran koiran kaveriksi, juurikin sen pomottamistaipumuksen takia. Nixi tykkää kissoista, mutta pakoon lähtevä kissa saattaa herättää tässä tytössä halun takaa-ajoon. Rohkeampia kissakavereita Nixi alkuun vähän jännitti, mutta nykyään se jo nukkuu kissojen kanssa kylkikyljessä. Alun jännitys, näiden rohkeiden kissakavereiden kohdalla, ilmeni väistämisenä ja välttelynä. Nixin piti saada vain ensin todeta rauhassa, että nuo kissat eivät aio tehdä mitään pahaa vaikka läheltä tulevatkin.

Nixi rakastaa lapsia, niinkuin kaikkia muitakin ihmisiä. Nixin rakkaus ihmistä kohtaan on aivan suunnaton. Nixi on aina valmis pusuttelmaan ja tulemaan syliin tutkimaan maailmaa. Nixi on aina iloinen kun ihminen tulee sen luokse ja se tuntuu aina olevan onnellinen kun joku tulee kotiin. Nixiä ei kuitenkaan luovuteta ihan pienten lasten kaveriksi, koska se ei ymmärrä että liian suuri rakkaus saattaa joskus jopa kaataa ja satuttaa. Nixi rakastaa autoilua ihan kummallisen paljon. :) Kun Nixi pääsee autoon ei se sieltä tahtoisi enää tulla pois. Mitä Nixi sitten vaatii omistajaltaan? Nixi tarvitsee omistajakseen ihmisen, joka osaa määrätietoisen hellästi kertoa sille mitä saa tehdä ja mitä ei. Nixi kaipaa omalta ihmiseltään rauhallisuutta, tasoittamaan Nixin suunnatonta vauhdikkuutta. Nixiä hetken aikaa seurailtuani totesin, että jos ihminen on samanlainen hössö, kuin Nixi on, niin katastrofi on taattu. Nixi on koira joka vaatii paljon liikuntaa, se rakastaa juoksemista ja ulkona puuhailua, siitä ei missään tapauksessa olisi sohvaperunaksi. Nixin suunnatonta iloisuutta ja energisyyttä on vaikea saada kuvailtua sanoiksi, eikä sitä todella ole helppo kuvata, kamera kun ei pysy tytön perässä. :) Nixi on tiivistettynä mielestäni täydellinen pikkukoira: iloinen, energinen, rohkea, ystävällinen, mutta tarvittaessa myös oman pään omaava.

Nixi sai kodin lokakuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020