Nixon

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Nixon etsii uutta kotia omistajan allergian vuoksi.

Nykyisen omistajan kertomaa:
Nixon (kutsumanimeksi muotoutunut Niksu) on arviolta 8v leikattu uroskissa. Niksu on melko iso, painoa n 7kg. Ennen Suomeen tuloa Niksu oli ollut vanhainkodissa lemmikkinä ja huomaa kyllä miksi! Niksun pitää todella paljon sylissä olosta ja tulee usein kellimään selälleen ja pyytäämään mahaan rapsutuksia. Niksu tykkää myös leikkiä, mikrosiruhiiri on ehkä suosikki.. Mutta myös kaikki nauhat ja huiskat ovat kivoja. Luonteeltaan Niksu on kuitenkin enemmän rauhallinen sylikissa/Karvinen, mukava kissa josta on paljon iloa.

Kuten aiemmassa kuvauksessa mainittiin, on Niksu kova poika juttelemaan, aina kun omistaja tulee töistä tai aamulla kun herätään. Niksu on kova syömään ja sitä onkin joutunut hieman rajoittamaan, sillä se söisi kaiken mitä eteen laittaa!

Niksun kanssa on käyty Suomessa ulkona valjaiden kanssa pari kertaa, se ilmiselvästi pitää siitä, valjaissa kulkemisessa on kuitenkin vielä opeteltavaa. Niksu sopeutuu nopeasti uusiin paikkoihin ja on tottunut koiriin ja kouluikäisiin lapsiin. Niksu on mitä ihanin herrasmieskissa ja sen touhuille voi naureskella päivät pitkät!

Nixon on n. 7-vuotias kastroitu iso uros, joka tuotiin Varjupaikiin vanhainkodista, jossa oli ollut vanhusten lemmikkinä. Henkilökunta ei sitä halunnut enää siellä pitää, joten herra tuotiin varjupaikiin. Nixon on kooltaan hyvin suuri ja se rakastaa kovasti silittelyä ja ihmisten läsnäoloa. Luonteeltaan se on ystävällinen ja hyvin laiska ”karvinen” eli tykkää vain olla ja syödä. Tulee toimeen niin lasten, koirien kuin kissojenkin kanssa. FelV + FiV-testit ovat negatiiviset.

28.3.05 kuulumisia kotihoitopaikasta: Nixon on sopeutunut loistavasti hoitopaikkaansa suomessa ja puuhastelee päivät pitkät nuorten villikkokavereidensa Artusin ja Täpin kanssa. Herra rakastaa etenkin auringonvalossa loikoilemista mutta puuhastelu on myöskin hyvin kivaa tämän ison herran mielestä ja se jaksaakin ongelmitta nuorten kissakavereidensa touhuamista ja peuhaamista. Ruoka on edelleen hyvin tärkeää herran elämässä ja sen pisääminen kuppiin on hyvin työlästä koska Nixon on sitä mieltä että jokainen pussista tuleva palanen on tarkoitettu juuri hänelle =) Nixon antaa myöskin muiden syödä samalta kupilta yhtäaikaa jos vain muut kerkeävät. Nixon rakastaa juttelua ja sillä on hyvin persoonallinen ja kova ääni. Myöskin silittelyt ja puskemiset kuuluvat herran joka päiväiseen elämään ja ovat sille hyvin tärkeitä. siitä on selvästi pidetty hyvää huolta vanhainkodissa eikä sitä ole kohdeltu kaltoin eli ei pelkää liikkeitä, kättä ym. Tulee loistavasti toimeen koirien ja muiden kissojen kanssa.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020