Noam

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Noam on elänyt kodissa, jossa Noamin lisäksi oli 16 kissaa, koira, lapsia ja vanhemmat. Eläinten hoito entisessä kodissa oli ajattelemattomuudesta ja tietämättömyydestä johtuen huonon puoleista, vaikka tarkoitus olikin hyvä. Kaikilla kodin kissoilla oli silmätulehdus, matoja ja flunssa. Lisäksi ne olivat steriloimattomia ja kastroimattomia, mikä selittää kissojen määrän. Yhteistyössä Tartton kassikaitsen kanssa saimme siirrettyä 7 kissaa hoitoon.

Noam on noin 8-10 kuukauden ikäinen reipas, utelias ja ystävällinen poika. Noam rakastaa sylissä oloa ja silityksiä ja ilmaisee mielihyvänsä kehräämällä. Noam tulee kissojen ja koirien kanssa moitteetta toimeen ja osaa käyttää hiekkalaatikkoa oli siinä sitten pellettiä tai hiekkaa. Hauskana yksityiskohtana Noamin muuten musta hännänpää on valkoinen! =) Noam on todella sosiaalinen poika, joka tahtoo olla mukana kaikissa kodin askareissa oli kyse sitten hiekkalaatikon tyhjennyksestä tai kirjan lukemisesta.

Noam sai kodin huhtikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020