Nodzu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Nodzu, Mickey ja sisaruksista kolmas Mustu, löytyivät talon kellarista noin kuukauden ikäisinä. Nyt ikää on noin 3-4kk. Emosta ei ollut tietoakaan, joten sisarukset otettiin hoitoon. Mustu on löytänyt jo kodin ja saman onnen soisi nyt Mickeylle ja Nodzullekin. Lapsukaiset ovat kotihoidossa jossa on muitakin kissoja, joten ne ovat oppineet elämään porukassa. Molemmat ovat sisäsiistejä, sosiaalisia, uteliaita, aktiivisia ja iloisia, sellaisia kun kissalapset suloisimmillaan ovat.

Nodzu on ystävällinen ja hyvin läheisyyden kipeä. Mikään ei ole parempaa kun olla ihmistä lähellä. Nodzu nukkuu yönsä ihmisen lähellä sängyssä ja miksei myös päiväunia. Nodzu on leikkisä ja luonteeltaan veljeään vähän varovaisempi. Päättömästi Nodzu ei uusiin tilanteisiin tai paikkoihin juokse, viisas tyttö katsoo ensin.

12.11.2007 Suloinen Nodzu on sisaruksista viimeinen jolla ei vielä sitä ihan oikeaa omaa kotia ole. Tyttöselle soisi sellaisen pian, varsinkin kun Nodzu on mitä suloisin neitokainen joka iloisena ja leikkisänä varmasti tuo paljon iloa tulevalle omistajalleen.

Nodzu on saanut Virosta kodin tammikuussa 2008.

nodzu_kissamar07

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020