Noel

Noel on luonteeltaan täyden kympin koira. Ja kylläpä vain ulkonäkökin natsaa hyvin luonteseen! Noelia paljoakaan paremmin käyttäytyvää koiraa tarhoilla harvoin tapaa, se on rauhallinen, kiltti, rento ja hyvin ystävällinen. Noel osaa kulkea löysällä hihnalla vierellä pyytämättä, se pysähtyy kun itse pysähdyt ja jatkaa matkaa sopuisasti kanssasi.
Noel tutustuu kaikkiin tapaamiinsa ihmisiin ja eläimiin saman lailla, aluksi hitusen varovaisesti, mutta häntää heiluttaen, viestittäen kaikille olevansa ystävällisin aikein liikenteessä.
Noel tutustui kissoihinkin, joita se nuuskutteli ja antoi välimatkaa jos jotakuta kissaa liikaa pelotti. Ihmisille Noel on itse kiltteys, se ei hypi eikä pompi, nojautuupa vain vasten nautiskellen olostaan ja yksinkertaisista iloista, kuten taskun pohjalta löytyvistä makupaloista ja rapsutteluista.

Noelilla on korkeutta n.65 cm ja se on huisin komea poika kiiltävässä turkissaan.
Noelista ei löydy hakemallakaan oikein mitään negatiivista sanottavaa ja joku tuleekin olemaan hyvin, hyvin onnekas saadessaan Noelin omakseen. Noel sopisi lähes mihin kotiin vain, lapsiperheeseen, toisen koiran kaveriksi, kissaperheeseen, kerrostaloon tai jopa ensimmäiseksi koiraksi. Edellytyksenä on, että Noel otetaan vain ehdottomasti harkiten ja siihen sitoudutaan täysin ja sille voidaan taata hyvä ja onnellinen loppuelämä.

Noel sai kodin joulukuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020