Noelle

Noellen tullessa tarhalle sen kodin löytymisen suhteen oltiin toiveikkaita koska siltä löytyi tatuointi, pettymykseksi selvisi kuitenkin ettei omistaja halunnut enää Noellea takaisn. Hyvää siinä on se, että nyt joku muu onnellinen saa Noellesta omansa. Noelle on noin kahden vuoden ikäinen, erittäin kaunis saksanpaimenkoira, joka on tarhaoloissa hyvin stressaantunut, mikä ilmenee jatkuvana hännän jahtaamisena. Häkkiolot tuollaiselle fiksulle ja virikkeitä kaipaavalle koiralle ovat melkein pahinta mitä voi olla. Yllättävän maltillisesti Noelle siihen nähden käyttäytyykin, se ei ole mahdoton riekkuja, vaikka virtaa toki piisaakin. Noelle kuuntelee taluttajaansa ja reagoi vähäiseenkin äänen kohotuksen, voi olla että sen käskytys on ollut aiemmin hieman liian tiukkaa, mitenkään hakattu se ei kuitenkaan ole. Noelle osaa joitain venäjän kielisiä käskyjä ja tuolla miellyttämishalulla se tulee olemaan erittäin helppo motivoida koulutukseen jatkossakin.

Noelle rakastaa sakemanneille tyypilliseen tapaan keppejä ja palloja, joiden perässä se kai kiipeäisi puuhunkin ;) Toiset koirat ovat Noellesta ihan ok, yhteislenkit eivät tuota sille mitään ongelmia, mutta Noelle sanoo toiselle kyllä tiukkaan sävyyn jos se kokee että sitä ollaan liian lähellä. Noelle voisi sopia rauhallisen uroksen kaveriksi, ja ehdottomasti se olisi onnellinen myös ainoana koirana.

Noelle ei haukkunut tarhaoloissa juurikaan. Noellen tulevassa kodissa tulee olla kokemusta tämän tyyppisistä koirista ennestään ja motivaatiota ehdottoman aktiiviseen elämäntyyliin, jota Noelle kaipaa ja tarvitsee. Noellesta saisi varmasti oivallisen kaverin myös melkein mihin harrastukseen vain.

Noelle sai kodin lokakuussa 2007.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020