Noki

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kotihoitajan kertomaa 25.11.2010: Hunaja, Korppu ja Noki ovat kolme kissaveljestä, jotka synnyttyään villeinä loukutettiin turvaan Suomen talven kylmyydeltä ja toimitettiin luokseni kotihoitoon noin. kymmenen viikon ikäisinä, ovat nyt siis noin. 3kk vanhoja.

Noki: Linssilude, rohkelikko, muotovalio, sydänten valloittaja. Tässä esittelen teille täydellisen hienon kissan! Noki on upea rohkea pikku pakkaus, jonka menestyksestä elämässä ei ole epäilystäkään. Kun kaksi muuta veljestä kyyhöttivät 2 päivää tulematta kantokopastaan uuteen kotiin, Noki käppäili pihalle oven avattaessa ja painui syömään; ”Jaha moro, uus kämppä, hmm missähän olis ruokaa, oo leluja ja toinen kissa, jee,kivaa!” Tottakai arkaili minua aluksi, mutta jo ensimmäisten päivien aikana sain Noesta ainoan seuralaisen ruoka-aikana ja pääsin edes valokuvausetäisyydelle. Noki voisi myös korvata Duracell – pupun oikein mukavasti jossain televisiomainoksessa, sitä energiaa vaan riittää, riittää ja riittää. Tätä pentua ja sen rohkeutta ei voi liikaa ylistää, alusta alkaen uteliaisuus oli pelkoa suurempi ja aina toisen kissani turvin Noki hivuttautui lähemmäs haistelemaan mikä iso otus ihminen on. Ruuan turvin ei sitten mennyt kauaakaan kun päästiin jo rapsuttelemaan. Tässä kissassa on vain niin paljon luonnetta, että en ihmettelisi jos se joskus oppisi puhumaan, kova on jo nyt juttelemaan! Myös herkkäpuoli on sydäntenmurskaajalla hoidossa, hän on ainoa pennuista joka on joskus yön turvin kavunnut jalkojeni päälle kehräämään, ihan vaan sillein huomaamattomasti tottakai. Ehdottomasti kaikinpuolin mahtava ja komea harmaavalkoinen poika.

Noki osaa käyttää hiekkalaatikkoa.

Noki sai kodin tammikuussa 2011.

Nokin kuulumisia uudesta kodista 27.2.2011:

Noki on ollut meillä nyt tasan kaksi kuukautta, ja harmaavalkoisen turkin alta on tullut esiin varsinainen persoona – tai kaksi. Noki ei nimittäin ole selvästikään unohtanut juuriaan Vesilahdella, vaan pehmoisesta kesykissasta kuoriutuu aika ajoin esiin hurja alter ego: todellinen Villikissa, joka saalistaa kaikkea saaliiksi kelpaavaa, myös mielikuvitushiiriä. ;D

Nokin myötä muutamat tavarat ovat käyneet tarpeettomiksi, kuten herätyskellot tai huonekasvit. Herätyspalvelu toimii Nokin toimesta klo 4 ja 6 välillä aamulla puskemalla, kehräämällä, nuolemalla ja tassuilla leipomalla. Haloo, kissa on kuolemassa nälkään! Ja ettei ruoan anto pääsisi vaan unohtumaan, ihmisiä täytyy seurata joka paikkaan puskemalla kahdeksikkoa jalkojen ympärillä ja kampittamalla pakenemisyritykset jämähtämällä poikittain jalkojen eteen.

Turha luulo, että ruoan saannin jälkeen ihmisillä olisi lupa palata sänkyyn köllöttelemään, siitä pitää huolen Villikissa! Tämä vaarallinen metsien suurpeto nimittäin aloittaa aamun saalistukset sen jälkeen, kun kesympi versio on hoitanut ruoan kuppiin. Villikissahan tietenkin metsästää itse ravintonsa luonnosta, eikä mussuta mitään teollista kissanruokaa ruokakiposta. Parhaat metsästysmaat löytyvät tietenkin sängystä, missä pahaa-aavistamattomat saaliit makoilevat. Saalistukseen sisältyy vaanimista, hyökkäyksiä, saaliin päällä hyppimistä ja sinkoilua, täyttä vauhtia juoksua ympäri kämppää sängylle ja alas, seiniin törmäilyä, hurjia ilmeitä ja suunnanmuutoksia perä-, sivu-, etu-, tai missä lie-luisussa. Kunhan Villikissa on saanut metsästysoperaationsa onnistuneesti suoritettua, voi kesy-Noki palata ruokakupille syömään loput ruoat.

Villikissa saalistaa tällä tavoin muutaman kerran päivässä, mutta vakuuttavimmat saalistukset tapahtuvat kesykissan aamu- ja iltaruokinnan aikoihin. Väliaikoina kesy-löllykkämme osallistuu kaikkiin ihmisten puuhiin ja seuraa ihmisiä joka paikkaan. Päiväohjelmaan kuuluvat myös raukeat rapsuttelu- ja paijaushetket ihmisten kanssa kehräyksellä säestettynä. Saimme kyllä juuri sellaisen kissan kuin toivoimmekin: aktiivisen, seurallisen, leikkisän ja uteliaan kehräysmoottorin! :)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020