Nona

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nona on 6 kuukauden ikäinen kodistaan tarhalle tuotu tyttölapsi. Syytä sen tuontiin emme saaneet selville. Nona on hyvin iloinen, aluksi vähän ujohko tyttö, joka kiintyy hyvin nopeasti. Nona ehti rakastua muutaman minuutin aikana taluttajaansa Janaan, jonka ympärillä kiehnäsikin sitten ihan koko lenkin ajan, jopa niin innokkaasti ettei kävelystä meinannut tulla mitään. Tyttö oli todella onnellinen saadessaan viettää aikaa ihailemansa ihmisen kanssa ja Jana antoikin tälle iloluonteiselle tytölle lempinimeksi ”riemupallo”. Riemupallo suukotteli Janaa ihan koko ajan, pyrki tämän syliin ja tukeutui toisten koirien lähestyessä.

Nonaa nimittäin vähän jännittää toiset koirat. Se on hyvin ystävällinen näitä kohtaan ja alkaa tekemään leikkiinkutsujakin, kunhan saa ensin rauhassa tutustua. Nonan lenkkeily on hyppimistä ja poukkoilua puolelta toiselle, mutta tyttö on niin kovin miellytämishaluinen, ettei sen opettamisen voi kuvitella olevan kamalan hankalaa. Nona on rakenteeltaan hoikka ja pitkäsäärinen. Sen jättiläiskorvat ovat mielettömän kauniit ja verissä tytöllä virtaa taatusti ainakin Saksanpaimenkoiraa. Nona on tällä hetkellä säkäkorkeudeltaan noin 45 senttiä.

nona_kes06

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020