Noni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7-kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Nonin kuulumisia 7.2.2017

Noni on hyvin sopeutunut uuteen kotiin. Leikkisä ja todella upean luonteen omaava koira. Vanhemman koiramme kanssa ovat hyviä kavereita ja kovia peuhaamaan yhdessä. Lisäksi Noni on tuonut paljon iloa perheeseemme.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2015

Magda ja Florin olivat ajamassa Bukarestiin eläinklinikalle ja Magda näki auton ikkunasta yksin tiellä harhailevan pennun joka oli juuri hylätty. He eivät voineet pysähtyä poimimaan pentua kyytiin vielä silloin, koska kyydissä jo oleva pentu oli saatava nopeasti klinikalle. Paluumatkalla he pysähtyivät ja löysivät pennun ja sen sisarukset. Pentue oli juuri hylätty, koska olivat pirteitä ja yrittivät epätoivoisesti etsiä itse takaisin tietä tutumpaan ympäristöön. Pennut olivat ensin hämmentyneitä ja haukkuivat pusikkoon piiloutueessaan kiinniottamisen yrityksille, mutta Magda ja Florin saivat otettua pennut turvaan.

Turvaan päästyään pennut olivat onnensa kukkuloilla kun saivat lämpöä ja turvaa.

Noni on kaunis pehmoturkkinen tyttö, joka kaipaa rakastavaa kotia. Laumassaan tyttö on alistuvaisempi ja pehmeäluonteinen. Tytössä saattaa olla terrieriä perimässä eli tarvittaessa napakkuuttakin saattaa löytyy.

Noni sai oman kodin tammikuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020