Nonna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nonna on viettänyt vasta muutaman viikon Virumaan varjupaikissa ja on luonnollisesti vielä todella ihmeissään tästä uudesta asuinpaikastaan. Nonna on nimittäin kodista tuotu ja syy mikä koiran tuontiin tarhalle kerrottiin on aivan naurettava. Perheen vanhemmat sanoivat koiran hypänneen lasta vasten ja siksi he haluavat siitä eroon. Jokainen vähänkin koiria tunteva ihminen tietää, ettei koira hyppää ihmistä vasten pahuuttaan, vaan esimerkiksi jälleennäkemisen riemusta tai vaikkapa mielistellessään ihmistä ja yrittäessään päästä nuolemaan suupieliä. Nonnan kohdalla tämä onkin helppo uskoa. Se antautuu täysin ihmiselle, se kiemurtelee maassa, paljastaa mahansa aivan ventovieraillekin ihmisille ja pyrkii syliin. Se jopa yrittää tarrata ihmiseen kiinni tassuillaan kun tämä on lähdössä pois sen luota.

Nonnaa ei olla vielä päästy testaamaan suhtautumisessa muihin koiriin tai kissoihin, mutta päivitystä tulee sitä mukaa kun Nonnaan tutustutan lisää.

15.7.2008 Nonna on elänyt ketjussa koko kaksivuotisen elämänsä ajan. On helppo ymmärtää miksi se hyppää ihmistä vasten ja on valmis pitämään ihmisen luonaan hinnalla millä hyvänsä. Se janoaa rakkautta, jota ilman on jäänyt oltuaan kahlehdittuna ketjuunsa pienestä pennusta asti. Lenkillä neito on kovin vauhdikas ja vie heiveröisemmän taluttajan mukanaan. Kukapa meistä ei villintyisi saadessaan maistaa ensimmäisiä kertoja elämässään vapautta, saadessaan juosta ja katsoa miltä maailma koirankopin ulkopuolella näyttää.

Nonna kaveeraa uroskoirien kanssa mieluusti, kissat sitä kiinnostavat ehkäpä vähän liiaksikin.

Nonna sai kodin syyskuussa 2008.

nonna_hei08

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020