Nora

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nora on aktiivinen lady. Siinä voisi olla belgian paimenkoiraa ja saksanpaimenkoiraa sekaisin sekä höysteenä kenties muitakin rotuja:) Nora on kuitenkin selvästi paimenkoiramainen: se ottaa todella hienosti kontaktia ihmiseen ja odottaa selvästi ihmiseltä ”toimintaohjeita” lenkillä. Paimenkoirien tapaan tarhaolot stressaavat Noraa todella paljon ja se on hyvin stressaantunut ja ns.kierroksilla tarhalla.

Luonteeltaan Nora on erittäin kiltti ja ystävällinen. Se tuntuu rakastavan ihmistä koko sydämestään ja on miellyttämisenhaluinen. Nora on koira, jonka kanssa tulisi ehdottomasti harrastaa jotakin, sillä Norassa tuntuu olevan potentiaalia vaikka minkälaiseen toimintaan. Toimintaa tämä tyttö kaipaakin aktiivisesta luonteestaan johtuen. Uroksiin Nora suhtautuu suurella mielenkiinnolla ja ihastuksella, jopa aikalailla ahdistellen niitä;) Lenkillä mukanamme oleva uroskoira tuntui vähän pelkäävän Noran hyvin innokaita lähestymistapoja, joten aran koiran kaveriksi tämä tyttö ei kyllä sovellu. Nora on sellainen iloinen, reipas ja suoraviivaisen luonteen omaava tyttö:)

Ihanne asuinympäristö Noralle olisi rauhallinen paikka koska kovasta liikenteestä ja ihmisvilinästä tyttö todennäköisesti stressaantuu herkästi. Tärkeintä kuitenkin on, että Nora löytää omistajan, joka ymmärtää tämän tyyppisiä koiria, ymmärtää niiden tarpeita sekä panostaa tätä kautta antamaan Noralle tasapainoisen ja onnellisen loppuelämän.

21.4.2011 Nora on kotihoidossa ja näyttää siltä, että tyttö on jäämässä hoitopaikkaansa.

Nora sai kodin kesäkuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020