Norah

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]23.3.06 Norah on ollut tarhalla jo useamman kuukauden. Saimme tiedon, että se on synnyttänyt pentunsa siellä ja ne ovat lähteneet jo omiin koteihinsa. Tämän vuoksi Norahilla on kiire löytää koti. Se on jo lähtövalmiina, koska se oli jo kertaalleen varattu Suomeen, mutta varaus peruuntui.

Norahista huokuu ensi silmäyksestä lähtien ihmisrakkaus ja ystävällisyys, sen katse on tavattoman suloinen ja se houkutteleekin ihmistä häkkiinsä vain heiluttaen häntäänsä ja luoden kauniin katseensa tähän. Se ei siis hauku, ei hypi häkkiään vasten saadakseen ihmisen huomion, katsoo vain. Norah on jo helmikuussa tullut tarhalle, ja sillä on hiljattain ollut pennut. Omassa häkissään se kokee olevansa turvassa ja alkaa leikkiä, hössöttää, tekee itseään tykö, haluaa olla ihmisen kanssa, mutta ”jouduttuaan” ulos häkistä, Norah alkaa hieman aristella, Clifford-uroskin tuntuu hyvin pelottavalta vaikka toinen haluaisi vain leikkiä. Norah ei malta lenkillä haistella pientareita tai tehdä muutakaan, sillä kaikki keskittymiskyky menee ympäristön ihmettelemiseen. Siitä ei siis osaa kertoa, kuinka se oikeasti käyttäytyy hihnassa, vetääkö tai ei, sitten kun se kotiutuu uuteen kotiinsa. Norahin ihmisrakkauden vuoksi se luultavasti tottuu kärsivällisen ja rauhallisen omistajan kanssa hyvinkin pian kaikkiin uusiin asioihin ja siitä kuoriutuu elämästä täysipainoisesti nauttiva nuori neiti. Myös mukavan ja ystävällisen toisen koiran seura voisi auttaa Norahia elämässä eteenpäin, mutta ei ole välttämätöntä. Norah on hieman alle 60cm korkea.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020