Norell

Norell on noin vuoden ikäinen tyttökoira, joka sai luultavasti heti ensimmäisistä juoksuistaan vauvat. Norell löydettiin tiineenä etsimästä itselleen ruokaa ja 8.4.06 se synnytti Rakveren varjupaikassa 7 pienokaista. Kaksi näistä lapsista on jo lähtenyt omiin koteihinsa ja Norell toivoisi itsekin löytävänsä itselleen rakastava kodin. Tämä nuori neito on hyvin kiltti ja sosiaalinen. Se päästää kaikki ihmiset luottavaisena pentujensa luokse ja tulee itse pyytämään hellyyttä ja haleja.

Norell tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa siitä huolimatta, että sillä on lapset huolehdittavanaan. Mielellään se ei päästä toisia koiria ihan lastensa lähelle ja paimentaa näitä vähän kauemmaksi, mutta senkin se tekee hyvin hienotunteisesti. Norell tuntuu ikäisekseen rauhalliselta. Toisten koirien kanssa se leikkii, muttei ole silti mitenkään riehuvainen. Norell on lempeä ja suloinen nuori äiti, jonka toivoisi vuorostaan saavan huolenpitoa, kun se itse on saanut lapsensa hienosti hoidettua kotiinlähtövalmiiksi.

Norell on säkäkorkeudeltaan noin 50 senttiä.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020