Nori

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Nori (nor=romaniaksi pilvi) on noin 3-vuotias hyvin lempeäluonteinen, kiltti ja rauhallinen tyttö. Rauhallisuus saattaa tosin osittain johtua siitä, että sen toinen etutassu oli poikki löytäessämme sen tienvarsikaatopaikalta viime matkallamme. Norin jalka on nyt leikattu ja se toipuu kovaa vauhtia Magda´s Angels Placessa. Lääkärin arvion mukaan on hyvin todennäköistä, että jalka paranee ennalleen. Nori jakaa aitaustaan kuuden pennun kanssa, joista kolme on pikapuolin lähdössä Saksaan.

Norilla ei ole ollut koskaan ongelmia häkkikavereidensa eikä tosin muidenkaan kanssa. Nori on hellyydenkipeä ja tulee mielellään ihan iholle asti. Se kyllä nauttii äärettömästi saamastaan huomiosta ja hellyydestä, mikäli menet sen luo paijaamaan ja kuiskit sen korvaan hellyttelysanoja. Näin se painaa silmänsä kiinni ja päänsä syliisi ja on vain ihan hiljaa. Ehkäpä Norista paljastuu vielä se energisempikin ja leikkisä puoli, kun se on täysin toipunut jalkaleikkauksestaan -ken tietää ? :) Nori on yksi tarhan isokokoisemmista koirista. Se on säkäkorkeudeltaan lähemmäs 60 senttiä, mutta varreltaan hoikka. Arvelisin tytön painavan tällä hetkellä parisenkymmentä kiloa.

Nori sai oman kodin helmikuun lopulla 2013.

[gdl_gallery title=”nori” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020