Noriko

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Noriko on upea, hieman venäjän sinistä muistuttava steriloitu neitokainen. Liekö Noriko ollut kesäkissa, sillä hänet löydettiin Viljandista kesämökki alueelta missä hän oli ehtinyt jo pidempään asustella. Naapureiden mukaan Noriko oli ehtinyt muutaman pentueenkin tehdä. Viljandin tarhalla käy lapsia tekemässä vapaaehtoistyötä ja eräs lapsista sanoi että Noriko on hänen lempi kissansa sillä tämä ei koskaan raavi ja kehrää paljon! =) Noriko onkin hyvin rauhallinen ja ystävällinen tapaus, joka viihtyy hyvin myös sylissä. Koiria Noriko on nähnyt oven raosta ja ne kiinnostavat neitoa kovasti, vaikka ovatkin hiukan jännitäviä… Tosin uteliaisuus on jo muutaman kerran voittanut ja Noriko on tullut nuuskuttelemaan noita ihmetyksiä tarkemminkin! Norikon tulevassa kodissa voisi siis olla rauhallinen koira. Noriko asustelee tällä hetkellä kahden narttu kissan kanssa, joista toinen on niin sanotusti valikoiva seurastaan ja hänenkin kanssaan Noriko on tullut hienosti toimeen… Neito osaa myös käydä hiekkalaatikolla, sisälsi se sitten hiekkaa tai pellettiä.

11.7.2010. Norikolla ei ole mitään ongelmia tulla rauhallisten koirien kanssa toimeen, vauhdikkaista tyypeistä ei pidä vieläkään, eikä luultavasti tule koskaansellaisten koirien seurasta välittämäänkään. Noriko pitää isommassakin kissaporukassa puolensa, rauhallisesti, riitaa haastamatta. Saadessaan omaa, jakamatonta huomiota ihmiseltä, Noriko kehrää onnellisena ja kiehnää sylissä.

Noriko sai kodin lokakuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020