Norma

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Salma ja Norma tulivat MAP-yhteistyötarhallemme, kuten moni muu avuntarvitsija ennen niitä. Eläinlääkärimme, joka ajaa Bukarestista Giurgiuun tullakseen rokottamaan ja hoitamaan tarhan eläimiä, harvemmin saapuu tyhjin käsin, sillä matkan varrella on eläimiä, joita hän ei ole hennonnut jättää oman onnensa nojaan.

Siskosten tullessa tarhalla oli tilaa vain aitauksessa, jota asuttavat yhdet MAP:n ihmisarimmista koirista. Nämä uudet tulokkaat alkoivat ottaa mallia toisista ja siitä syystä ne tuntuvat ehkä aremmilta, kuin todellisuudessa ovatkaan. Kun niiden häkkiin menee, huomaa selvästi miten ne haluaisivat tulla uteliaasti tekemään tuttavuutta, mutta Boby, yksi kummikoiristamme, paimentaa niitä varmuuden vuoksi kauemmas jännittävistä ihmisistä.

Tytöt ovat kuitenkin vielä hyvin potentiaalisia sosiaalistumaan nopeastikkin, kunhan ne vain pääsisivät rohkaisevaan kotiin harjoittelemaan luottamusta. Molemmat tytöistä pystyy nappaamaan syliinsä ilman, että ne osoittaisivat mitään agressiivisuuden merkkejä. Hetken juttelun ja hellimisen jälkeen niiden tuntee rentoutuvan sylissä ja alkavan nauttimaan ihmisen läheisyydestä.

Salman ja Norman tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta arkojen koirien kanssa elämisestä, hihnassa ulkoilun opettamisesta ja rohkaisusta moniin uusiin asioihin, joita niiden elämässä tulee vastaan.

Nämä kiltit, ujot tytöt ovat hyvin samanlaisia luonteeltaan ja olemukseltaan. Salma on ehkä hitusen rohkeampi kuin Norma ja Norma saattaa painaa kilon-kaksi enemmän kuin Salma. Säkäkorkeudeltaan ne ovat nelisenkymmentä senttiä.

Sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020