Norra

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Norra on luultavasti hieman alle vuoden ikäinen ujo koirapoika. Se on kuitenkin luonteeltaan kiltti ja utelias mikä helpottaa siihen tutustumista kovasti. Norra saatiin pelastettua Giurgiun kunnalliselta kuolemantarhalta Magda´s Angels Placeen, jossa se jo muutaman päivän vietettyään uskaltautui hiipiä pyytämään rapsutuksia ja herkkuja hoitajiltaan. Norra ei ole myöskään toisten koirien seurassa mikään päällepäsmäri vaan se väistyy mikäli joku voimakastahtoisempi koittaa mennä esimerkiksi sen ruokakupille. Se asuttaa tällä hetkellä häkkiä, jossa on sen lisäksi eri-ikäisiä ja kumpaakin sukupuolta olevia koiria. Norra tarvitsee tulevassa kodissaan aikaa ja kannustusta ja niiden avulla siitä varmasti kehittyy ihan reipas koirakansalainen vielä.

Norra on säkäkorkeudeltaan noin 45 senttiä ja se painaa alle 10 kiloa. Massaa saattaa tulla vielä sen päästessä viettämään oikeaa koiranelämää, joka pitää sisällää ravitsevan ja säännöllisen ruoan sekä liikunnan.

Norra sai oman kodin maaliskuun lopulla 2013.

[gdl_gallery title=”norra” width=”210″ height=”205″ ]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020