Notar

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]29.6.2010 Poikakaksikko Rambo ja Notar on tuotu tarhalle samasta kodista. Miksi koti on pojista luopunut, emme tiedä. Todennäköisesti rahanpuutteen takia, se tuntuu olevan yleisin syy eläimistä luopumiseen näinä aikoina.

Rambo ja Notar ovat eläneet ikänsä pihalla, ketjukoirina ja vetävätkin hihnassa luonnollisesti, koska eivät ole siihen tottuneet. Tärkeintä kuitenkin on, että molemmat pojat ovat äärimmäisen avoimia, sosiaalisia, ystävällisiä, reippaita ja läheisyydestä nauttivia kultapoikia. Ne tykkäävät kovasti kun saavat huomiota ja intoutuvatkin antamaan tassua ja suukkoja vuoron perään.

Rambo on nuorempi, entisen kodin mukaan viisi vuotias ja Notar on noin yhdeksän vuotta. Poikien luonteet ovat hyvin pitkälti samanlaisia, Rambo nyt on toki hieman Notaria energisempi ja touhukkaampi. Minkäänlaista varautuneisuutta tai epäluuloisuutta kumpikaan ei osoittanut, päinvastoin, ne ovat ihastuttavan avoimia, luottavaisia ja ihmisrakkaita.
Kuten kuvista näkee, pojat ovat hyvin paljon rottwailerin oloisia, eivät kuitenkaan puhtaita. Korkeutta niillä on noin 65 cm ja painoa varmasti hyvinkin 50 kg.

Rambossa ja Notarissa ei ole mitään ”erityispiirteitä” tai ongelmia, mutta koska ne omaavat vaativaa rotuperimää, niille etsitään kokemusta omaavaa kotia ensisijaisesti omakoti- tai rivitalosta, mutta kerrostalokaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Pojille etsitään omia, erillisiä koteja, niitä ei varmuuden vuoksi sijoiteta samaan kotiin toisen uroksen kanssa, mutta narttukoira kodissa käy hyvinkin, niistä pojat tykkäävät.
Näistä herroista saa aivan mahtavia ystäviä, perheenjäseniä ja uskollisia kumppaneita ja toivommekin etteivät ne joudu näkemään syksyä ja talvea tarhalla. Rambosta voisi hyvinkin olla vielä johonkin harrastukseenkin, Notar sen sijaan etsii jo hieman rauhallisempaa seniorikotia, vaikkakin aktiivista sellaista :)

12.9.2010 Notar se vielä vain odottaa Rambon saatua jo kodin. Ketjuelämä aiheuttaa ystävällisessä Notarissa jo tässä vaiheessa levottomuutta, kesän kääntyessä syksyyn, mutta ihmisen seurassa herra rauhoittuu ja nauttii olostaan. Niitä harvoja seurahetkiä lukuunottamatta Notarilla ei ole muuta tekemistä, kuin ravata edes takaisin ketjunsa määrittämällä alueella ja haukkua ohiajavia autoja. Tai haukkua mitä tahansa, millä voisi herättää huomion saadakseen olla taas jonkun oma koira.

6.12.2010 Notar on osa Pelastetaan Koirien Vanhat Koirat -projektia.

1.2.2011 Notar odottaa yhä omaa kotia. Herra tulee hyvin toimeen narttukoirien kanssa ja jakaa vaikkapa saman huoneen luun syömisen merkeissä ongelmitta. Hihnassa Notar osaa kävellä hienosti, ensimmäisen kymmenen metrin jälkeen meno rauhoittuu miellyttäväksi kävelyksi ja haisteluksi. Ikäisekseen Notar on hyvin aktiivinen ja iloinen, sillä riittää toimintaintoa peuhata pihalla ja remuta nuoremman koiran kanssa. Toki Notar ehdottomasti arvostaa myös rauhallisia hetkiä ja pehmeää petiä, viimeksi mainittua jopa niinkin paljon että sitä on kiva kantaa mukana! Leluista pallot ja narulelut ovat tämän hetkisiä lemppareita ja niiden parissa Notar taantuu pikkupojan tasolle… Ihmiset ovat edelleen ihan ykkösjuttu kuitenkin. Enää ei tarvita kuin se yksi ihminen jolle Notar olisi se ykkösjuttu!

Notar sai kodin toukokuussa 2011, Notar sai jäädä kotihoitopaikkaansa loppuelämäkseen.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020