Novan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Pikkupoju-Novan tulee hienosti juttuun muiden kissojen kanssa ja painii ongelmitta itseään tuplasti isomman kollipojan kanssa. Novan nauttisi varmasti suuresti tulevassa kodissaan ystävällisen ja leikkisän kissan seurasta. Hippaleikkien ohella Novan hakeutuu mielellään kissakaverinsa läheisyyteen ja kaverukset pesevät kilvan toisiaan tai nukkuvat toistensa kainalossa. Koiriin Novan suhtautuu välinpitämättömän ystävällisesti, ainakaan rauhallisen koiran kanssa ei ole mitään ongelmia, turhan innokasta turria varmasti pelästyisi.

Ihmisiin Novan suhtautuu alkuun hieman pelokkaasti, mutta viihtyy kuitenkin sylissä ja alkaa alkujännityksen lauettua kehräämään tyytyväisenä. Päivä päivältä on edistystä havaittavissa ja Novanista tulee varmaankin pian kunnon sylikissa. Novan syö hyvällä ruokahalulla ja osaa käydä wc-laatikolla. Poika on varmaan pian noin 6 kuinen ja kastroitu.

Novan sai kodin toukokuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020