Nuba

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kastroitu Nuba poika on nyt arviolta noin 6-7 vuotias. Siis mies parhaassa iässä. Nuba on itsenäinen kolli, mutta edellisessä kodissa pojalla oli kaverinaan tyttökissa jonka kanssa tulivat hyvin toimeen. Nuba on sellainen isähahmo, joka huolehti kaveristaan. Nuballa on ehdottomasti maailman hellyyttävin luonne ja se rakastaa ihmisten seuraa. Se rakastaa istua sylissä rapsutettavana vaikka kuinka monta tuntia. Nuballa on sellainen espanjalaistyyppinen rento elämänasenne. Tassut kaakkoon ja rapsutuksia! Nuba ei missään nimessä ole arka tai ujo kissa, vaan päinvastoin. Hän kuitenkin säikkyy helposti jotain äkkinäisiä liikkeitä ja saattaa lähteä kauaskin karkuun. Ehkäpä tämä on seurausta edellisessä kodissa olleen koiran käytöksestä. Nuori koira ei malttanut olla ajattamasta kissoja. Se onkin syy miksi Nuba nyt etsii uutta kotia. Hassuin asia mitä huomasin, oli kun nostin hänen viereltään hiuslakkapullon pöydältä niin karkasi kissa kuin tykinkuula. Eli jotain pieniä traumoja kissalla varmasti on menneisyydestään. Nuba ei myöskään pidä siitä, että hänen lähellään lauletaan, oli sävel kuinka kaunis tahansa. Radiota ja muuta musiikkia voi soittaa, muttei kannata itse laulaa :d Suurimman osan päivistään Nubsu viettää sohvalla löhöillen ja kierähdellen kerjää rapsutuksia kun siitä ohi kävelee. Suloisinta Nubassa on hänen tapansa kietoa tassunsa ihmisen käden ympärille, jottei rapsuttelu koskaan loppuisi! Nuba on komein kissa mitä olen koskaan nähnyt ja vieraat häntä aina hämmästelevätkin :)

Uusia kuvia pojasta pian. Käytämme Nuban lisäksi eläinlääkärillä tarkistuksessa ja laitamme rokotukset ajan tasalle.

Nubasta vuonna 2006:
Nuba on kauniin valkoinen, pidempikarvainen uros. Nuba on todella sosiaalinen ja ystävällinen kaikille, mikä on varsinainen ihme, sille Nubaa on yritetty polttaa! Eräs eestiläinen nainen sai pelastettua Nuban hengiltä polttamiselta ja vain Nuban osa karvoista ehti tummentua. Nuba on kuin sitä olisi kohdeltu aina hyvin, silitettäessä Nuba kietoo tassunsa ihmisen käden ympärille ja voisi olla rapsuteltavana vaikka koko päivän. Nuba tulee täysin moitteetta toimeen kaiken tyyppisten kissojen, koirien ja lasten kanssa. Nuba on sisäsiisti.

Nuba sai uuden kodin syyskuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020