Minni (ent. Nuka)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 9/2015″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Minnin (ent. Nuka) kuulumisia 23.10.2016

Vieläkö muistatte Nukan ja Marun? Minni (ent. Nuka) ja Maru viettävät näinä päivinä ensimmäisiä synttäreitään. Vantaalla ja Tampereella nykyisin asustavat siskokset ovat pitäneet yhteyttä ja tapasivat toisensa syyskuussa toisen kerran (kuluvan vuoden tammikuussa tapahtuneen Suomeen saapumisensa jälkeen). Hetken miettimisen jälkeen meno oli varsin vauhdikasta – painiminen ja juokseminen kun ovat molempien tyttöjen lempipuuhaa. (Maru on siskoksista vaaleampi, Minni punertavaturkkinen.)

Minnissä ja Marussa on hyvin paljon samaa, mutta myös eroja. Minni on selvästi rohkeampi ja vahvatahtoisempi: siskosten tavatessa Minni on se, joka ottaa pomon paikan. Maru on luonteeltaan pehmeämpi ja mukautuvaisempi, mutta toisaalta muutaman kilon ja sentin siskoaan suurempi, mikä antaa etulyöntiaseman painileikeissä ja tuo johtopaikan sprinttikisoissa. Minni puolestaan on kunnostautunut vainuharrastuksessa ja osoittautunut varsin tarkkakuonoiseksi tytöksi.

Siskoksissa on kuitenkin enemmän yhteistä kuin eroavaisuuksia. Molemmat rakastavat pehmeitä paikkoja: oman patjan lisäksi sängyt ja sohvat kutsuvat heti kun silmä välttää. Molemmat myös vahtivat kotia terhakasti, ja ikkunasta ulos valppaana tuijottava koira onkin tuttu näky yhtä hyvin Vantaalla kuin Tampereella. Samoin turhan lähelle kotiovea tai -pihaa tulevat vieraat haukutaan samoin tein (naapureita asia ei ole tuntunut häiritsevän, mihin syynä saattaa olla siskosten sydämet sulattava katse).

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2015

Pienet koirasisarukset Maru ja Nuka löytyivät joulun alla roskalaatikosta. Tämä julma teko kuvaa hyvin koiran arvoa monelle romanialaiselle. Onneksi kuitenkin toisen roskaksi määrittelemä pentu on eläimiä rakastavan ihmisen kallis aarre ja tällainen kallisarvoinen ihminen sattui näiden pentujen onneksi kuulemaan pienten vikinän roskien seasta.

Mrs C, tämä eläimiä rakastava ihminen, on eläinsuojelija Magda Radun pitkäaikainen ystävä ja niin pienet roskislapset saatiin pelastettua odottamaan oman kodin löytymistä yhteistyötarhallemme MAP:iin.

Maru ja Nuka ovat suloisia, reippaita ja sosiaalisia pieniä koirataimia. Rakkaudella ja lempeällä opetuksella niistä saa itselleen varmasti uskollisen ystävän.

Pennut kuitenkin kasvavat suloisista taaperoista isommiksi ja vaativat ulkoiluttamista, taloudellisia panostuksia ja ehdotonta sitoutumista koiran koko elämän ajaksi. Muistathan adoptiota harkitessasi, että uskollisella koirallasi ei ole muita kuin sinut silloinkin, jos kohtaat omassa elämässäsi vastoinkäymisiä. Adoptiopäätös on koiralle lupaus loppuelämän kodista.

Nuka sai oman kodin tammikuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020