Nunu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Nunu asusteli eräällä pellolla lähellä ihmisasustusta oman laumansa kanssa jotka olivat keskenään lisääntyneet 12 koiran laumaksi. Magdan oli tarkoitus ottaa kiinni ja steriloida tästä laumasta 4 tyttöä joilla kaikilla oli juoksut ja palauttaa nämä kaikki sitten takaisin omaan laumaansa pellolle. Toisin kuitenkin kävi koska nämä suloiset tytöt jättivät tassunjälkensä Magdan sydämeen eikä hän raaskinut niitä enää palauttaa laumaan joten täpötäydellä tarhalla alkoi järjestelyt tilojen suhteen jotta saataisiin tytöille sieltä tilaa.

Nunu on todella ihmisrakas pieni tyttö joka näyttää viihtyvän rauhallisissa olosuhteissa mieluummin kuin hirveässä hälinässä. Nunu tulee kyllä hyvin toimeen muiden koirien kanssa mutta valitsee mieluummin ihmisten seuran jos sellaista on tarjolla ja kiipeää syliin jos se vain on mahdollista. Kun Nunu steriloitiin ja se alkoi heräilemään nukutuksesta niin välittömästi ihmisiä nähtyään yritti lähteä hoipertelemaan tokkuraisena niiden luokse. Nunu otettiin samantien syliin johon se jäi tyytyväisenä turvalliseen paikkaan nukkumaan. Nuku vaikuttaisi olevan onnellisimmillaan jos se löytäisi itselleen kodin jossa sillä oli rauhallisia koirakavereita sekä jo aikuisia ihmisiä, pienten lapsien hälinässä ja näiden halailtavana se ei varmasti viihtyisi. Nunu ei hauku tarhalla eli sopisi varmasti kerrostaloelämään. Nunu arvostaisi kyllä sitä omaa lämmintä petiä oman ihmisen kainalossa jossa olisi hyvä viettää loppuelämää tyytyväisenä. Painoa tällä hurmaavalla neidillä on n. 5 kg ja korkeutta n. 30 cm.

Nunu sai oman kodin huhtikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020