Nyyti

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Nyytin kummeja ovat Camilla T-H, Vesa Rantala ja Erja Stubbe.

Nyyti on pelastettu Magda’s Angels Placeen Giurgiun kunnalliselta tarhalta marraskuussa 2013. Koirien valitseminen satojen joukosta on vaikea paikka kenelle tahansa eläinrakkaalle ihmiselle. Kuka pääsee pois? Ketkä ovat ne muutamat onnekkaat, jotka saavat mahdollisuuden uuteen elämään?

Nyyti oli viimeinen koira turvapaikan saaneista, jonka kannoin autoon tuona marraskuuna kunnalliselta tarhalta. Olimme tekemässä jo lähtöä, kun näin tarhan työntekijän käsittelevän kovakouraisesti pientä koirariepua. En edes tiedä oliko tarkoitus siirtää Nyytiä tarhasta toiseen vai oliko Nyyti juuri tullut tarhalle ja tarkoitus oli siirtää tyttö uutena tulokkaana yhteen häkeistä. En myöskään tiennyt Nyytin luonteesta mitään, näin vain koiran kauhunsekavan ilmeen ja ilmoitin, että otan myös tämän tytön mukaani.

Vastustelusta huolimatta sain kuin sainkin Nyytin syliini ja ensimmäisenä se iski hampaansa suoraan olkapäähäni. Nyyti oli kauhuissaan. Ei se tiennyt mitä tapahtuisi tai mihin sitä oltiin viemässä. Kun sain Nyytin rauhoittumaan takapenkille, se ei enää yrittänyt purra ja kun silittelin Nyytiä se kietoi itsensä niin pieneksi keräksi kuin voi ja tärisi hiljaa peloissaan.

Nyyti tulee uutena Kummikoirat-projektiin, sillä yrityksistämme huolimatta se ei edelleenkään luota ihmisiin. Tutuksi käyneitä tarhallakävijöitä se ei pakene kauhuissaan, mutta vieraat ihmiset se kokee uhkina. Toivomme edelleen, että jonain päivänä Nyyti luottaisi ja antaisi anteeksi kaiken sen pahan, mitä ihminen onkaan sille sen elämän aikana tehnyt.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Nyytin osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

 

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020