Obit

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Obit pelastettiin kadulta Magda´S Angels Placeen koska se oli jatkuvasti vaarassa joutua koirarankkureiden käsiin koska on niin sosiaalinen luonteeltaan ja vielä leikkaamaton uros. Ensimmäisen päivän Obit vietti tarhalla ihan paikoillaan ihmisten läsnä ollessa, sitä sevästi jännitti uusi paikka ja uudet koirat mutta se ei ajanut uteliaita saman häkin uroksia läheltään pois, ei murissut eikä tehnyt muuta kuin vain istui paikallaan ja antoi koirien haistella. Obit ei myöskään vastustellut vaikka sille laitettiin matolääkkeet suoraan suuhun, poika vain istui paikoillaan kasvoillaan ilme ”okei, kaikki käy”. Toisena päivänä Obit tutkiskeli häkkiään, makaili tyytyväisenä pehmeällä patjalla ja näytti kotiutuneen oikein loistavasti tarhalle.

Obit on luonteeltaan rauhallisen oloinen poika joka näyttää myös sopeutuvan tilanteeseen kuin tilanteeseen loistavasti. Se ei tosiaan ollut moksiskaan automatkasta, uusisita koirista eikä tarhaelämästä. Obit piti kovasti ihmisen rapsutuksista ja tunki ihan viereen seisomaan kun istahdin lattialle sen lähelle. Obit muistuttaa ulkoisesti kovasti beaglea ja onkin kooltaan suurin piirtein samaa luokkaa, korkeutta pojalla on n.40cm ja painoa ehkä n.10kg.

Obit sai oman kodin tammikuussa 2013.

[gdl_gallery title=”obit” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020