Odette

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Odette on noin 5-vuotias kaunokainen, joka muistuttaa pitkälti puhdasrotuista saksanpaimenkoiraa, myös käytökseltään. Odette on täynnä liike-energiaa ja tekemisen meininkiä. Niitä se väläytteli jo tarhaulkoilutuksessakin, antoi aina hetkeksi kaiken huomionsa taluttajalle, kuin kysyen, josko ihmisseuralaisella olisi ollut hänelle jokin tehtävä. Odetten sai ottamaan kontaktia mm. pyytämällä sitä istumaan, mutta tarhalla olon tuomasta stressistä johtuen se ei ollut kiinnostunut vastaanottamaan palkkioksi tarjottua pientä makupalaa. Tai sitten sen mielestä tarjottu palkkio ei vain yltänyt aromeillaan vaadittavalle tasolle. Voi olla, että jokin muu palkkio olisi paremmin neidin mieleen? Ilman erityistä missiota taluttajalta Odette palasi taas omiin puuhiinsa. Liikunnan/tekemisen puutteesta johtuen se veti hihnassa melko lailla tutkimusmatkallaan ympäri pihaa.

Voin kuvitella miten tälle koiralle oma ihminen on erityisen tärkeä. Kunhan Odetten sydän ensin voitetaan puolelleen hyvällä ja johdonmukaisella kohtelulla.

Tarhallaolo tuntuu vaikuttavan Odetteen, sillä se on selkeästi luotu liikkumaan ja puuhailemaan oman ihmisensä kanssa. Stressi häkkielämästä purkautui siten, että Odettella tuntui olevan lähes kaikille koirille jotain kommentoitavaa. Toisaalta, se ei sanonut mitään, kun eräs isokokoinen narttukoira juoksi sen luokse yllättäen ja oli törmätä Odetteen. Tämän hetkisten havaintojen valossa uuden omistajan olisi hyvä varautua siihen, ettei tyttö ole ainakaan hihnassa kovinkaan innokas tutustumaan muihin koiriin.

Odette on reilu 60 cm korkea ja vartaloltaan sopusuhtaisen nätti tyttö. Odetesta voisi kuvitella kuoriutuvan varsin näppärän harrastuskoiran uuden omistajan iloksi.

9.8.2008 Odette on kotihoidossa Suomessa

Odette sai kodin elokuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020