Ofelia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ofelia neiti on 30.11.2007 syntynyt hyvin lempeä ja ystävällinen koiruuden alku. Se tulee mielellään ihmisen lähelle ja nauttii suunnattomasti paijaamisesta. Ofelia kellahtaa mielellään selälleen, jotta sitä rapsutettaisi masusta. Neitokainen suorastaan hyrisee tyytyväisenä ja onnellisena saamastaan hellyydestä. Ofelia on kaveri kaikkien pentukoirien ja aikuistenkin kanssa. Se ei ole mikään ”päälle päsmäri”, vaan mennä touhuaa muiden kanssa sovussa.

Aikuisena Ofeliasta kasvaa luultavasti noin 50-55 senttinen tai himpun isompikin. Ofelian, Figaron ja Auroran emo tuli tarhalle tiineenä eli pentue on syntynyt ja kasvanut tarhaoloissa. Äitikoira on säkäkorkeudeltaan noin 55 senttinen pitkähköturkkinen musta-valkoinen kaunotar, joka on jo löytänyt itselleen kodin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020